Brightby · Publicerad 22 sept

Brightby söker för kunds räkning en erfaren affärssinnad redovisningsekonom. Vår kund är ett ungt företag i en expansiv fas och söker därför en ekonom till deras ekonomibyrå. Du kommer att ingå i ett team som har hand om hela eller delar av deras kunders ekonomiadministration. Tjänsten är placerad på Södermalm och är en tillsvidareanställning på heltid där du initialt kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby, med ambitionen att efter 6 månader övergå i en fast anställning hos vår kund. Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter:

Din roll som redovisningsekonom innebär att självständigt ansvara för flertalet av deras kunder (små och medelstora) med löpande redovisningen, deklarationer, avstämningar och bokslut.

Vem är du?

Du som söker har arbetat med redovisning i minst fem år, och har arbetat med redovisning åt ett flertal företag. Du har erfarenhet från avstämningar, bokslutsarbete, årsredovisningar och deklarationer samt är van vid att arbeta nära kunder och ha goda och långvariga relationer. Du arbetar strukturerat, effektivt och är uppmärksam för detaljer. Som person är du utåtriktad, social och har god samarbetsförmåga. Har du gått en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller är auktoriserad redovisningskonsult är det meriterande. Vår kund jobbar i REKO och Xledger, så har du erfarenhet från dessa är det meriterande.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående så intervjuer och urval kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta Lovisa Lövmar 072-857 31 70 eller lovisa.lovmar@brightby.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Inlägget Brightby söker erfaren redovisningskonsult dök först upp på Brightby AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.
+ Läs mer om företaget