Brightby · Publicerad Idag 00:00

Brightby söker för kunds räkning, som är ett marknadsledande mediebolag, en erfaren kundreskontraansvarig till sitt kontor i Stockholm. Du kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till kunden. Efter ca sex månaders konsultuppdrag kommer det att finnas möjlighet att bli tillsvidareanställd hos kunden. Arbetstiden är heltid.

Om Brightby

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss

Som kundreskontraansvarig kommer du bland annat arbeta med följande arbetsuppgifter

* Kundreskontrahantering

* Säljkontakt

* Kreditupplysningar

* Inkassohantering

* Åldersanalys av kundfordringar

* Löpande bokföring

* Avstämningar vid bokslut

* Backup för leverantörsreskontra

* Periodiseringar

Kvalifikationer

Vi söker dig med flera års erfarenhet i medelstora bolag från kundreskontra, men även erfarenhet av bokföring. Om du har tidigare erfarenhet från Visma Business är det en stor fördel. Du är van att arbeta i en bred roll med varierade arbetsuppgifter. Som person är du social, prestigelös samt ansvarstagande. Vidare ser vi att du är flexibel och trygg i din roll samt har god samarbetsförmåga. Du ska behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Ni kommer att vara sju stycken inom ekonomifunktionen i Stockholm, samt en person som sitter i Göteborg.

Ansökan Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Lisbeth Ahnström på tel 072-010 35 09 eller mail lisbeth.ahnstrom@brightby.se.

Inlägget Brightby söker nu en ekonomiassistent inom kundreskontra till vår kund inom mediebranschen dök först upp på Brightby AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga