Brightby · Publicerad Idag 00:00

Cabonline söker nu en driven ekonomiassistent inom kundreskontra. Du kommer att bli en viktig del av den centrala ekonomifunktion som nu håller på att byggas upp och som kommer att bestå av cirka tio personer. Tjänsten är en heltidsanställning. Ekonomiavdelningen har sitt kontor vid Fridhemsplan, Stockholm.

Vill du vara med på en spännande resa, ha goda utvecklingsmöjligheter och själv få möjligheten att skapa rutiner och sätta processer gällande kundreskontrafunktionen är detta tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som ekonomiassistent inom kundreskontra hos Cabonline kommer primärt att innebära:

* Skapa nya rutiner och processer

* Påminnelse- och inkassohantering

* Matchning av inbetalningar

* Kundkontakter

* Utredningsarbete

* Övriga ekonomiadministrativa arbetsuppgifter

Vem söker vi?

För att vara aktuell för tjänsten tror vi att du har ett par års tidigare erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter. Som person är du driven, positiv och trivs i en föränderlig miljö. Du arbetar på ett lösningsfokuserat och strukturerat vis. Vidare hanterar du Excel väl. Tidigare erfarenhet av Visma Business ses som meriterande men är ej ett krav

Ansökan

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vid den här rekryteringen samarbetar Cabonline med Brightby. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malena Windahl via telefon: 070-791 32 43.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt till malena.windahl@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Cabonline

Cabonline Group (ex Fågelviksgruppen) grundades 1989 och är en av Europas ledande teknik och serviceleverantör till taxibranschen. I Sverige och Norge är ca 3500 åkerier anslutna med tillsammans ca 7000 fordon under olika varumärken, bl.a. Taxi Kurir, Taxi 020, Norgestaxi, TOPCAB, Taxi Skåne och Sverigetaxi. Taxiägarna får genom Cabonline attraktiva kundavtal, branschledande teknikutveckling och tillgång till stordriftsfördelar och infrastruktur. Gruppen omsätter ca 5MDR SEK och utför drygt 20 miljoner resor per år. Läs gärna mer på www.cabonline.com

Inlägget Tillsatt - Ekonomiassistent inom kundreskontra till Cabonline dök först upp på Brightby AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.
+ Läs mer om företaget