Brightby · Publicerad 19 sept

Brightby söker för kunds räkning en ekonomiassistent för uppdrag som löper under 1 år. Tjänsten innefattar främst hantering av leverantörsreskontra men även diverse andra funktioner så som avstämningar, bokningar samt krav- och inkassoärenden.

I din roll som ekonomiassistent kommer du att jobba i ett team om 3 personer och vara en resurs för ekonomiavdelningen bestående av totalt 12-14 personer. Företaget är verksamma inom skogsindustrin och har sitt kontor i hjärtat av Vasastan. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du initialt kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby med start omgående.

Dina arbetsuppgifter:

* Administration av leverantörsreskontra

* Bokningar i huvudboken

* Generell hantering avbetalningar

* Månatliga avstämningar

* Hantering av krav- och inkassoärenden

* Assistering i diverse frågor internt liksom externt

* Löpande posthantering

Vem är du?

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent ser vi att du har goda kunskaper inom hantering av leverantörsreskontra. Du som söker är serviceminded, engagerad och driven att lära dig mer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom IFS och Excel. Har du tidigare arbetat inom specialsystemet Alusta för leverantörsfakturor ser vi detta som meriterande.

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Har du frågor rörande tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Lisbeth Ahnström på telefon 072-010 35 09 eller lisbeth.ahnstrom@brightby.se

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Inlägget Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till skogsindustribolag dök först upp på Brightby AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.
+ Läs mer om företaget