Brightby · Publicerad 21 apr

Vi söker för kund belägen på Östermalm i Stockholm en ekonomiassistent med tidigare erfarenhet från Microsoft Dynamics AX. Tjänsten innebär en tillsvidareanställning på heltid där du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby. Det aktuella uppdraget förväntas initialt löpa in på hösten 2017, eventuellt längre än så. Efter avslutat uppdrag hittar vi ett nytt spännande uppdrag åt dig!

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen som består av fyra personer. Ditt ansvar kommer huvudsakligen vara hela kedjan inom kundreskontra, eventuellt kommer du även vara behjälplig inom leverantörsreskontra. Tidigare har kundreskontran skötts via ett annat bolag och du kommer därför få vara delaktig med att sätta upp nya arbetsrutiner nu när det ska skötas internt.

Vem är du?

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet från kundreskontra, alternativt leverantörsreskontra. Ett krav är att du har tidigare erfarenhet från Microsoft Dynamics AX. Du är en person som trivs med förändringar och som månar om ett gott samarbete med dina kollegor.

Låter detta intressant? Sök tjänsten idag då den ska tillsättas omgående!

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Mimma Liwgren Norling på telefon 072-857 96 11.

Välkommen med din ansökan!

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Rekryteringen hanteras av
Brightby