Brightby · Publicerad 9 jan

För uppdrag i Brightbys konsultverksamhet söker vi nu Ekonomistudenter eller Associerade konsulter som är intresserade av deltidsuppdrag inom ekonomi under hösten. Våra kunder söker bland annat Ekonomiassistenter, Redovisningsassistenter och Redovisningsekonomer. Du kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till våra kunder.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Kundreskontra / leverantörsreskontra
  • In- och utbetalningar
  • Avstämningar
  • Löpande bokföring
  • Redovisning
  • Bokslut
Vem är du?

Vi söker både dig med tidigare erfarenhet av ekonomirelaterat arbete samt dig som vill utveckla dina kunskaper praktiskt inom ekonomi under studietiden. Du behärskar engelska och svenska obehindrat i både tal och skrift. Som person har du ett genuint intresse för ekonomi och vill utvecklas med oss och våra kunder. I rollen som konsult är dina personliga egenskaper viktiga och det krävs hög grad av flexibilitet och förmåga till anpassning till nya organisationer och förutsättningar. Du motiveras av problemlösning, är drivande och kommunikativ. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

Plats: Stockholm

Om Brightby

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsterna kan komma att tillsättas löpande.

Har du frågor rörande tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta kandidatansvarig Erica Sundin på telefon 072-857 31 70 eller erica.sundin@brightby.se

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil status, familjesituation/barn, etnisk bakgrund, politiska åsikter, religiös övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
"sökord" ekonomiassistent, redovisningsassistent, redovisningsekonom, ekonom, ekonomistudent, konsultuppdrag, Stockholm, ekonomikonsult, student
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi