Brightstar · Publicerad 7 dec

Vill du ha ett av Sveriges kanske mest roliga och inspirerande jobb? Nu har du chansen att jobba som Inköpschef hos oss på
Brightstar! Är du kommersiellt intresserad, vill komma närmare affären och fånga efterfrågan? Är du en peopleperson som har förmågan att skapa en god dynamik och en härlig gemenskap i ditt team? I så fall kan du vara den personen vi letar efter! Förutom att du kommer ingå i ledningsgruppen för Supply Chain finns det alla möjligheter om du i framtiden känner dig sugen på att göra en internationell karriär – låter Miami, Chicago, London eller kanske Hong Kong intressant?

Tjänsten kommer tillsättas omgående så vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Rollen
Som Inköpschef hos oss på Brightstar får du chansen att påverka inköpscykeln i tidiga skeden och driva processen för Demand Planning och forecasting som en del i ditt ansvar - vi längtar efter dina innovativa idéer och lösningar! Hos oss får du också möjligheten att arbeta med ett av marknadens starkaste Demand Planning-system Logility! Dessutom har du som uppgift att säkerställa ett gott resultat för lagervärdet och detta är även någonting du mäts på. Vi tänker inte sticka under stolen med att du får ett stort ansvar - ditt team köper in produkter för ca 3 miljarder årligen.

Vidare kommer du att delta i ledningsgruppen för Supply Chain & Operations och du samarbetar med dina andra kollegor runt om i Europa. Värt att nämna är också att du rapporterar med hjälp av rapporteringsverktyget Qlikview! En av dina huvuduppgifter blir såklart även att coacha och motivera ditt team bestående av sex personer, i strävan efter att skapa en god stabilitet, gemenskap och framdrift mot målen. Du ges stora möjligheter att påverka tidigare arbetssätt, så är du inte rädd för att hugga i och bubblar av nya inputs kan du vara den vi söker!

Tjänsten är belägen i Kista och du kommer att rapportera till Supply Chain and Operations Director.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda en inköpsverksamhet på både strategisk och operativ nivå och som vill driva arbetet med att stärka vår framtida konkurrenskraft. Vi tror att du som söker har en lämplig akademisk utbildning och troligtvis har du några års erfarenhet i liknande roll. Det är meriterande att ha arbetat med leverantörsutvärdering och ha erfarenhet av hur samspelet mellan Sortiments-avdelningen och Inköp sker effektivt.

Som person drivs du av tydliga värderingar, är engagerad och full av positiv energi. Du är inkluderande i ditt ledarskap och tycker om när tempot är högt. Du är en naturlig ledare som entusiasmerar dina medarbetare, får dem att växa och motiveras i mötet med tuffa utmaningar. Du har en god kännedom om branschens produkter och dess trender, samt gillar att utmana och utmanas. Du har helt enkelt attityden!

Vi erbjuder dig
Brightstar erbjuder ett arbetsklimat som präglas av innovation, teamwork och högt kundfokus. För rätt person erbjuder vi en spännande tjänst där du har möjlighet att utvecklas och arbeta långsiktigt och skapa en stark relation till de produkter och tjänster vi erbjuder. Du blir en del i ett framåtsträvande och innovativt företag i en högst aktuell bransch. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor och sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler i företagstäta Kista i Stockholm.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag då urval sker löpande, dock senast den 23:e januari 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Emelie Sandsten på tel. 070-760 36 96.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Brightstar är världens största distributör inom trådlös kommunikation och den ledande experten inom innovation och kundanpassade produkter och tjänster för telekombranschen. Vi strävar efter att vara den bästa partnern för mobilbranschens leverantörer, operatörer och återförsäljare. Brightstar sysselsätter över 1 200 personer i regionen EMEA, med verksamhet i Baltikum, Danmark, Finland, Norge, Spanien, Sverige, Storbritannien, Turkiet och Sydafrika. Vi ansvarar för försäljningen i Norden där vi är 200 anställda och omsätter 5 miljarder kronor till 1 000 aktiva kunder. Huvudkontoret ligger i Kista med dotterbolag i Norge, Danmark och Finland. Läs mer på www.brightstar.com
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga