Brilliant Future AB · Publicerad 23 feb 2021

Gillar du att jobba i gränslandet mellan verksamhet och IT? Tycker du det är viktigt att vara en del av ett härligt team som alltid ställer upp för varandra och vara ansiktet utåt som skapar nya affärer? Då har vi något för dig!

Brilliant Future är inne i en expansiv fas både nationellt och internationellt. Vi behöver därför öka vårt team med en Account Manager med fokus på nya affärer till vårt kontor i centrala Stockholm.

Genom att skapa och leverera insikter som påverkar både människor och affärer hjälper vi organisationer världen över att fatta bättre beslut och agera smartare. Vi älskar att se framgång genom engagerade människor, och vi älskar att se att vi gör skillnad för så många världen över! Känner du igen dig i detta, då är du vår nya Account manager.

Våra medarbetare är det mest värdefulla vi har. Det är de som skapar och levererar agerbara insikter till organisationer världen över. Vi är en mix av säljare, systemvetare, beteendevetare, analytiker, marknadsförare, ingenjörer och ledare som alla har en sak gemensam. Vi drivs av att hjälpa andra. Vi hjälper kunder och vi hjälper varandra. Vi är vänliga och generösa och förstår på djupet värdet av människor i alla organisationer.

Du kommer vara en del av ett härligt gäng som alltid ställer upp för varandra i ett bolag där välmående medarbetare är i fokus. Och vi var först ut med slopad karensdag!

Vi erbjuder:
 • Ett utmanande och intressant arbete med kompetenta kollegor i ett starkt kunskapsföretag
 • Högt i tak, positivt arbetsklimat och fokus på att lyckas tillsammans
 • Du blir en del av ett säljteam med ett nära och tätt samarbete
 • Marknadsmässig lön och provision
 • Utvecklingsmöjligheter, frihet under ansvar, bra produkter samt ett väldigt starkt värdeerbjudande
Om tjänsten:
I rollen som Account Manager arbetar du med prospektering och proaktiv försäljning där du bygger din pipe med nya kunder. Våra kunder befinner sig i en bredd av branscher och du kommer arbeta med både stora och mindre bolag. Vi pratar med beslutsfattare på C-level. Det är därför av vikt att du både kan och vill föra dialoger på hög nivå. I rollen som Account Manager arbetar du med en egen budget och mot tydliga mål. Dina arbetsuppgifter omfattar löpande bearbetning av nya kunder, kundkontakter, bokning av kundmöten, utformning av offerter, presentationer samt att följa upp arbetet.

Om dig:
 • Minst 3 års erfarenhet av tjänsteförsäljning B2B gärna från IT SW, abonnemangslösningar inom SaaS eller motsvarande
 • Högskoleutbildning inom företagsekonomi, marknadsföring eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet av att arbete med slutkunder
 • Goda kunskaper i tal och skrift i Engelska och Svenska
 • Resultatinriktad, driven och motiveras av att vinna nya affärer
 • Uthållig, beslutsam och engagerad i allt du företar dig
 • En lösningsorienterad person- dvs du ser möjligheter snarare än att grotta i detaljer
 • Du älskar att hålla presentationer både fysiskt samt via länk och telefon
 • Du kan uppvisa dokumenterat goda försäljningsresultat
Meriterande:
 • Erfarenhet av att arbetat med eller hos HR-techbolag
 • Erfarenhet av försäljning mot beslutsfattare inom HR
Känner du att du skulle kunna trivas och vilja utvecklas tillsammans med oss? Vi ser fram emot att höra av dig!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johnny Björklund. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video - med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Det här är Brilliant!

Våra medarbetare är det mest värdefulla vi har. Det är de som skapar och levererar agerbara insikter till organisationer världen över. Vi är en mix av systemvetare, beteendevetare, analytiker, marknadsförare, ingenjörer och ledare som alla har en sak gemensam. Vi drivs av att hjälpa andra. Vi hjälper kunder och vi hjälper varandra. Vi är vänliga och generösa och förstår på djupet värdet av människor i alla organisationer. Läs mera här
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga