Byggfabriken Sverige AB · Publicerad 4 sept 2020

Till våra två butiker i Stockholm söker vi en säljfokuserad och driven butikschef som med tryggt ledarskap kan driva och utveckla vår butiker. Som butikschef på Byggfabriken har du en nyckelroll i försäljning, kommunikation och ledarskap samt att förmedla företagets värderingar genom ett aktivt butiksarbete och även förstå butikens och personalens roll i företaget. Du förstår vad traditionell butikshandel kräver och hur en modern butik fungerar och utvecklas. Du är flexibel och lösningsfokuserad, är beredd på perioder med hög beläggning samt har en bra känsla för goda kundrelationer. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som butikschef och som har ett utvecklat affärsdriv. Ett intresse för byggnadsvård är en fjäder i hatten.

Arbetsplatsen är Stockholm. Tjänsten en tillsvidareanställning med 100% tjänstgöringsgrad. Kollektivavtal finns. Tillträde omgående.

Sista ansökningsdag 27 september, rekrytering sker löpande under ansökningstiden.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Byggfabriken är en bygg- och järnhandel som fokuserar på hållbarhet, hantverk, tradition, form och funktion. Sedan 1997 harvivarit med och drivit utvecklingen av byggnadsvården i Sverige. Förutom butikerna i Stockholm har vi även butiker i Göteborg och Malmö samt en fullt utvecklad ehandel. Huvudkontor, lager och snickeri finns i Malmö.I Byggfabrikens sortiment hittar man beslag, belysning, färg, kakel och mycket annat för 1800- och 1900-talets hus ochlägenheter, ellertill samtida byggnadsmiljöerdär behovet av kvalitet och omsorg är minst lika stort.Vi kallar det modern byggnadsvård.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Byggfabriken Sverige AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga