Byggmax · Publicerad 23 mars 2020

Är du en vass webbredaktör som vill skapa sökoptimerat (SEO) content? Bli en del av Byggmax e-handelsteam!

Nu söker vi en ytterligare Webbredaktör till Byggmax e-handelsteam! Som webbredaktör på Byggmax kommer du att få en bred roll med fokus på att skapa en visuellt tilltalande digital butik. Här blir du en del av ett sammansvetsat team om tre andra webbredaktörer som alla jobbar mot samma mål - att optimera våra sajter och produkter för att driva vår digitala närvaro framåt!

Sök jobbet idag så lovar vi den en vardag med variation, yrkesmässig utmaning och samarbete!

Vi erbjuder dig
  • En snabbrörlig organisation med korta beslutsled som ger stort eget ansvar
  • Tillsammans med andra webbredaktörer ansvara för ett område med stor potential och möjlighet att optimera och driva Byggmax digitala närvaro
  • Ha kul på jobbet varje dag på ett värderingsstyrt bolag
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Fokus i rollen kommer att vara att vårda våra sajter och säkerställa att våra produkter presenteras på rätt sätt.
  • Driva, utveckla och skapa content för produkter samt optimera detta över tid
  • Jobba proaktivt och se kopplingar och mönster för att kunna marknadsföra relevanta kampanjer
  • Ha ett helhetstänk och analysera användarinsikter från andra avdelningar för att kunna koordinera initiativ
  • Driva och följa upp satta KPI:er
  • Optimera sökbarheten och se över så att innehållet är baserat utifrån Byggmax kommunikationsstrategi
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Här blir du en del av Byggmaxgruppens e-handelsteam som ansvara för 4 hemsidor i tre nordiska länder. Du kommer framförallt att jobba nära andra webbredaktörer och inköp men även ha nära dialog med den digitala marknadsavdelningen och marknadsavdelningen. Byggmax sitter i Solna nära Västra skogens T-bana.

Mer om dig

Här kommer du trivas om du gillar att vara en central punkt med många kontaktytor. På Byggmax går det snabbt från idé till agerande och här ges alla ansvar från dag ett varför vi gärna ser en person som frodas i denna typ av kultur. Att du även gillar att jobba mot uppsatta mål och har ett holistiskt tänk ser vi som en självklarhet. Här kommer du att få ta stort eget ansvar för sajterna i stort och möjlighet att effektivisera process om hur vi jobbar.
Du har en bakgrund inom liknande jobb med goda kunskaper i google analytics och SEO optimering. Vi ser med fördel att du trivs i ledande roller och ofta tar informellt ledarskap samt har erfarenhet av e-handel.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
UX & Webbdesign

Inga fler liknande jobb tillgängliga