CGI Sverige AB · Publicerad 18 dec 2019

Beskrivning av tjänsten

Arbetar Du idag som verksamhetsutvecklare, systemförvaltare eller liknande inom IFO- eller ÄO/FN-området samt har stort intresse av att vilja påverka och utveckla stöd till verksamheten så passar du som "handen i handsken" för denna tjänst.

Treserva är ett av de modernaste och framgångsrikaste omsorgssystemen på marknaden, inriktat mot Sveriges kommuner. Som verksamhetssystem omfattar Treserva individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet. Det är områden som ständigt debatteras och där det hela tiden krävs mer och ny teknik. Inom vår enhet, Welfare Management Software (WMS), finns idag ett 130-tal personer och vi söker nu en driven Team Product Owner (TPO) inom IFO och eller ÄO/FN för att fortsätta vidareutveckla vårt system Treserva.

Hos oss på CGI får du det bästa av två världar. Ett multinationellt företag med stora muskler och karriärmöjligheter i den riktning du önskar, samtidigt som WMS är en mindre sammanhållen gruppering där vi alltid stöttar varandra och har en positiv stämning. Här får du arbeta inom ett mycket expansivt område med stor uppmärksamhet från stat, kommun och alla medborgare som alla vill att vi hjälper våra svenska kommuner att förbättra och effektivisera deras verksamheter. Vi har idag ca en tredjedel av landets kommuner som kunder och siktar på att växa!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som TPO ingår du i Produkt-gruppen där planerna sätts för hur det framtida Treserva ska utvecklas. Arbetet omfattar omvärldsanalys, kontakter med olika intressenter, skapande av visioner samt konkretisering av dessa. Viktigt är att du kan förstå och sätta dig in i kundens behov och processer för att ta fram lösningar i Treserva som stödjer kunden i deras dagliga verksamhet. Huvudfokus för TPO är att hanterar ett eget utvecklingsteam.
Du blir team produktägare för ett antal moduler och förvaltar dem utifrån ett livscykelperspektiv. Som person är du drivande och med stort verksamhetsintresse. Förutom analysering och kartläggning av kundkrav kommer du att arbeta tätt med din utvecklingsgrupp för att säkerställa en optimal leverans.
Du blir experten på hur modulen ska användas i Treserva. Utifrån det kommer du att arbeta med allt från att skapa och konkretisera visioner inom området, presale mot kunder, utreda felaktigheter och testa samt utbilda supportverksamheten och konsulter.

All utveckling sker i enlighet med SCRUM och andra agila utvecklingsmetoder.
Vi är en decentraliserad organisation med medlemmar på flera orter i Sverige samt i Indien. Vi har flera parallella utvecklingsteam och de består av medlemmar både från Sverige och Indien.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker Dig som har relevant högskoleutbildning, som socionom eller motsvarande kompetens och har arbetat i en eller flera kommuner inom kommunal omsorgsverksamhet med en djup kunskap inom verksamhetsområdet individ och familjeomsorg och/ eller äldreomsorg & funktionshinder/funktionsnedsättning.
Du har en god förståelse för hur IT-system fungerar och ska också ha arbetat med och vara väl insatt i vårt system Treserva och hur det konfigureras.
Du behöver inte ha arbetat som TPO tidigare, utan kommer att få stöd och vägledning in i din nya roll och kring utveckling i enlighet med SCRUM.

Som person är Du social och har ett stort intresse att vilja hjälpa andra samt utveckla dig själv och din omgivning. Du är en självständig lagspelare som är lyhörd för kundens och företagets mål. Du analytisk i ditt tänkande och kan jobba med detaljerade krav och konkreta kundfrågor såväl som att ingå i ett teamarbete. Affärsmässighet är en självklarhet som genomsyrar allt arbete. Du är kunnig inom ditt område, lätt att samarbeta med, förtroendeingivande och inspirerande. Du är flexibel och ser positivt på utmaningar.
Vi förväntar oss att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift både på engelska och på svenska.

Tjänsten kan ibland medföra resor. Placeringsort är i första hand Stockholm eller Göteborg. Eventuellt kan andra orter också vara möjliga.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-02-29.

För mer information eller frågor, vänligen kontakta:
Joakim Regnstrand, Product Owner Treserva, tel 031-762 75 94

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
17 mars 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga