CGI Sverige AB · Publicerad 17 jan 2020

Beskrivning av tjänsten

Har du tidigare erfarenhet av projektledning, och brinner kanske lite extra för just retail? Vill du vara med att skapa framtidens digitala lösningar och ingå i ett härligt team?

Vi söker dig som tidigare jobbat med projektledning, och som nu vill ta nästa steg. Hos oss blir du en del av ett team med bra samanhållning och vi erbjuder dig en flexibel arbetsplats.

Är du som person nyfiken, och tycker om att driva förändring - då kan du vara den vi söker!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som konsult inom projektledning kommer du att arbeta med utmanande uppdrag för ledande och intressanta kunder i Stockholmsregionen. Dina uppdrag som konsult kommer givetvis att skilja sig åt men som teknisk projektledare är det ditt ansvar att leda och coacha projektteamet med projektdeltagare med olika kompetenser. Projektledarens roll är även att vara länken mellan verksamhet och IT och säkerställa att resultatet motsvarar verksamhetens förväntan. I arbetet kan ingå att leda workshops eller ta fram business case gentemot uppdragsgivare. I rollen rapporterar du till styrgrupper och övriga intressenter.

För att alltid hålla våra verktyg vässade arbetar vi i enlighet med vår strategi "Technology driven, Behavior centric". För oss innebär det att det är människans behov som är utgångspunkt när vi identifierar och utvecklar tekniska lösningar. Enligt oss är det först genom mänsklig interaktion som en förändring kan ske, därför är varje medarbetare en nyckel till framgång. Både när det gäller behovet av digitalisering och i trivsel på jobbet.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har en akademisk examen
  • Du har 3-5 års erfarenhet av att leda IT-projekt
  • Du har en god kunskap i engelska och svenska, både i tal och skrift.
  • Du är bekant med kravhantering och testledning
I ditt tidigare arbete har du arbetat enligt någon väletablerad projektstyrningsmodell såsom till exempel PMI, Prince2 eller ITIL. Har du dessutom arbetat som konsult ser vi det som en fördel, liksom erfarenhet av agilt arbete och förändringsledning.

För mer information kontakta ansvarig rekryterare
Sofia Lindquist; sofia.lindquist@cgi.com

Välkommen med din ansökan!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
16 mars 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga