CGI Sverige AB · Publicerad 17 jan 2020

Beskrivning av tjänsten

Vill du jobba på en flexibel arbetsplats, där du får jobba med spännande uppdrag?

Vi söker testare till Stockholm, och vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra kunder och vi tror att du brinner lite extra för just retail.

För oss är det viktigt att du trivs - och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss är det bara du själv som sätter stopp för hur långt du kan utvecklas. Vi satsar på våra konsulter och lägger stort fokus på att våra medarbetare mår bra.

Som testare hos oss kommer du ingå i ett team med stor teamkänsla, tillit och engagemang. Vi växer tillsammans!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:
  • Du har ett starkt intresse för test och effektivisering av testprocesser
  • Du har en bred förståelse för arkitektur och systemutveckling
  • Du har en akademisk examen inom relevant område
  • Du har en teknisk förståelse och arbetar gärna nära både utvecklare, användare och kravställare
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift
  • Du har tidigare jobbar som konsult och vi ser gärna att du har erfarenhet av agilt arbete, kravhantering och automatiserade tester
För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytisk tänk och en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar. Tjänsten förutsätter att du kan kommunicera obehindrat, muntligt och skriftligt, på både svenska och engelska.

Vill du veta mer? För mer information kontakta jonas Seweling, jonas.seweling@cgi.com, eller rekryterare Sofia Lindquist, sofia.lindquist@cgi.com. Vi rekryterar löpande.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
14 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare

Inga fler liknande jobb tillgängliga