Cabonline · Publicerad 11 juni

Intresserad av nytt jobb som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra och kundreskontra? Vi rekryterar till Cabonline, sök här!

Vi rekryterar just nu till Cabonline, med kontor centralt i Stockholm, dit vi söker två ekonomiassistenter som kommer hantera både leverantörsreskontra och kundreskontra. Cabonline är ett företag i transportbranschen och förenklar dagligen taxiresor för tusentals resenärer med service- och tekniklösningar. Är du intresserad av nytt jobb som ekonomiassistent? Sök här!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonomiassistent hos Cabonline kommer du vara en viktig kugge i hjulet och en stor del av deras pågående förändringsresa. Du erbjuds en roll med stor möjlighet att påverka rutiner och arbetssätt, där du får vara med att bygga upp en långsiktig och kvalitativ verksamhet. Här blir du en del av ett drivet team som verkligen sätter stort värde i samarbete och att ha roligt på jobbet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos Cabonline kommer du att jobba med både leverantörsreskontra och kundreskontra. Här har du en varierande roll och kommer tillsammans med dina kollegor att få stor möjlighet att påverka och effektivisera arbetet på plats. Du kommer att hantera flera olika bolag och dagligen stötta andra i organisationen.

Inom leverantörsreskontra kommer du bland annat att:
 • ha löpande ansvar av hantering av leverantörsfakturor
 • ta emot betalningspåminnelser, räntefakturor och kreditfakturor
 • göra avstämningar och vara delaktig vid bokslut
Inom kundreskontra kommer du bland annat att:
 • hantera överföringar av fakturatransaktioner mellan system och kundreskontra
 • matcha och registrera kundbetalningar
 • utföra bankavstämningar
 • ansvara för betalningspåminnelser, inkassoärenden och räntefakturering
 • göra månadsavstämningar och vara delaktig vid bokslut
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På Cabonline jobbar du och dina kollegor i ett reskontrateam på ca tio personer. Detta är en rekrytering, vilket innebär att TNG kommer att ansvara för tillsättningsprocessen och att du kommer bli anställd direkt på Cabonline. De tillämpar provanställning på 6 månader innan du blir tillsvidareanställd. Vi ser gärna att du startar i augusti.

VEM ÄR DU?

Till jobbet som ekonomiassistent söker vi dig som:
 • har erfarenhet från arbete inom leverantörsreskontra och kundreskontra (gärna ca 1-2 år)
 • gillar en föränderlig miljö och har förmågan att vara strukturerad och noggrann, även i situationer med mycket att göra
 • är systemkunnig och gillar att lära nytt
 • gillar att samarbeta med andra och är prestigelös i ditt arbete
 • har kunskaper både i svenska och engelska
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent