Cabonline · Publicerad 21 okt 2020

Nu söker vi en lönespecialist / löneadministratör till Cabonline med huvudkontor mitt i Stockholm city

Har du erfarenhet av löneadministration och vill nu ha en ny utmaning? Vill du ha en bred roll inom lön där du även får vara med och påverka din egen situation? Då har vi ett jobb för dig! Cabonline flyttar nu löneavdelningen till Stockholm och söker en löneadministratör för att stärka teamet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Cabonline är ett bolag som satsar på sin personal och trivseln på arbetsplatsen. Du kommer komma till en nystartad lönegrupp med en erfaren chef inom lönearbetet och i ett bolag med en stark vi-känsla där alla ställer upp för varandra. Cabonline lägger stor vikt vid samarbete och att ha roligt på jobbet.

Som lönespecialist kommer du vara en viktig kugge i hjulet när nu lönekontoret flyttas till Stockholm och också långsiktigt i företagets pågående förändringsresa. Du erbjuds en roll med stor möjlighet att påverka rutiner och arbetssätt, där du får vara med att bygga upp en långsiktig och effektiv löneprocess.

Du kommer bli erbjuden en marknadsmässig lön på ett bolag med kollektivavtal där du också har möjlighet till friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider. Du utgår från huvudkontoret i mycket fina lokaler vid Hötorget i centrala Stockholm men har även möjlighet att ibland jobba hemifrån.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som lönespecialist på Cabonline kommer du få ett helhetsansvar för löneprocessen samtidigt som du får möjligheten att vara med och påverka bolagets löneprocesser. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Insamling av löneunderlag från bolagen
  • Löneberedning
  • Utskick av lönebesked
  • Löneutbetalning
  • Utskick av bokföringsunderlag till ansvarig bolagsekonom
  • Pensionsrapportering
  • Rapportering till myndigheter såsom Försäkringskassan, Kronofogden och Skatteverket
  • Registervård och systemunderhåll
  • Övrigt förekommande arbete inom löneavdelningen
I jobbet ingår även att hjälpa ekonomiavdelningen med diverse lönerelaterade uppgifter så som semesterskuldlistor, bokföringsunderlag samt olika specifikationer på löneart- eller kontonivå.

Rollen innebär också

Tjänsten är på heltid med normala kontorstider och utgår från huvudkontor vid Hötorget i centrala Stockholm. Du rapporterar direkt till lönechefen. Tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerat lönearbete och har god kunskap i åtminstone ett stort lönesystem. Cabonline använder Flex lön Classic vilket är meriterande men inget skallkrav för tjänsten. Det är även meriterande om du har erfarenhet av taxiavtalet men det viktigaste är att du har god förmåga att tolka kollektivavtal.

Som person är du noggrann och strukturerad och har förmågan att kommunicera med olika interna avdelningar i lönefrågor. Du har god förmåga i svenska och engelska både i tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga