Cape Media AB · Publicerad 4 okt

Vi utökar vårt framgångsrika team och söker nu en driven och målinriktad person till vårt projekt på Blocket Jobb! Vi söker dig som har ett starkt eget driv och en vilja att utvecklas snabbt. Hos oss erbjuds fantastiska möjligheter till snabb utveckling av både lön och karriär!

ACCOUNT MANAGER BLOCKET JOBB

I rollen som account manager på Blocket Jobb, Sveriges största jobbsöksite, kommer du ansvara för hela säljprocessen, från första kontakt via samtal till avslut. Du ser dig själv som en relationsskapande person och arbetar i ett högt tempo med telefonen som främsta redskap.

VI ERBJUDER

Hos oss får du möjlighet att snabbt avancera till att självständigt utveckla och driva egna kundrelationer. Med det får du också stor möjlighet att kunna påverka din egen lön.

Vi jobbar hårt men tycker att det är lika viktigt att ha kul och trivas på jobbet! Därför gör vi kontinuerligt olika aktiviteter tillsammans, allt ifrån en pingismatch på lunchen, säljtävlingar till härliga länder runt om i världen och gemensamma träningsdagar.

Vi erbjuder veckovis säljträning och
medieutbildning parallellt med vårt långsiktiga utbildningsprogram - CAPE Academy. Där erbjuds du externa föreläsningar och utbildningar inom såväl mental träning som försäljning och media.

Vårt bolag växer och utvecklas i hög takt, vilket skapar möjligheter att växa internt inom CAPE. Allt ifrån affärsansvar för nya projekt till säljchef, eller en roll som kontorschef på nästa kontor vi öppnar - utmaningarna väntar på dig!

VI SÖKER DIG

Vi vill gärna träffa dig som är lyhörd och bra på att skapa goda relationer över telefon. Är du dessutom målinriktad och lösningsfokuserad så kan det här bli perfekt!

Vill du veta mer? Ring Ylva på 0703885733, eller ansök redan idag - vi anställer så fort vi hittar rätt!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är ett säljbolag inom media. I vår affärsidé ingår att ansvara för hela eller delar av annonsförsäljningen och arbeta mot uppsatta säljmål. Men för oss stannar det inte där! För att kunna tillföra värde på längre sikt tar vi också ett affärsutvecklande ansvar och utvecklar befintlig försäljning genom att hitta nya intäktsben.

Det kräver ett större engagemang och en djupare förståelse för affären, vilket gör oss till en värdefull affärspartner att hålla i handen under en lång tid framöver. www.capemedia.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga