Capgemini · Publicerad 23 nov

Som projektledare kommer du arbeta med några av Sveriges största företag och driva projekt som hjälper våra kunder att realisera sina digitala visioner i praktiken; vi ser till att det händer! Du kommer att ansvara för projektets alla faser, ofta tillsammans med våra övriga duktiga konsulter både i Sverige och andra delar av världen. Projekten kan typiskt vara inom följande områden (beroende på din bakgrund och intresse): - Identifiera och realisera en förbättrad kundupplevelse i olika kanaler - Systemutvecklingsprojekt - utveckling av skräddarsydda lösningar och utveckling på olika plattformar - Effektivisera systemlandskap - migrera miljöer, flytta till cloud, etablera nya effektiva plattformar

* Dokumenterad erfarenhet av att leda projekt genom hela livscykeln: förstudie, genomförande och överlämning - planering, estimering, budget, risker, stakeholder management * Flera års erfarenhet av agil projektledning olika typer av organisationer * Van att ta ansvar för scrum team, delprojekt och/eller projekt. Erfarenhet av olika ramverk såsom SAF Scrum /XP/Kanban. Gärna certifierad * Relevant högskoleutbildning * Erfarenhet från någon av följande branscher; bank, försäkring, offentlig sektor eller telekom * Meriterande med erfarenhet av förändringsledning

Målinriktad, driven och van att hantera projektets alla intressenter. Du tycker om att bygga team där alla får en möjlighet att utvecklas och kan skapa en bra stämning i projektet. Du brinner för att uppnå bestående resultat i dina projekt och att hjälpa våra kunder att få ut verklig affärsnytta av sina IT-projekt. Du har ett driv att utvecklas och tar initiativ för att lösa de utmaningar som våra kunder står inför.

På Capgemini får du arbeta med det största kunderna, i spännande och omväxlande roller vilket ger dig möjligheter att utvecklas både personligen och professionellt. Genom utbildningar, certifieringar och vårt globala kompetensnätverk kan du fördjupa dig vidare inom ditt intresseområde, utbyta internationella erfarenheter eller växa in i en helt ny roll. Du arbetar tillsammans med nyfikna och engagerade kollegor och ingår i ett stöttande team som tycker om att ha roligt ihop.

Capgemini är en av världens största leverantörer inom konsult- teknik och outsourcingtjänster med mer än 200 000 anställda i över 40 olika länder. Vi har även en stark lokal förankring där vi agera strategisk partner till några av de största namnen i svenskt näringsliv. Vårt fokus är att effektivisera våra kunders verksamhet genom bland annat digitalisering och automatisering. På den svenska marknaden är vi idag ca 3000 kollegor med lokalkontor från Sundsvall i norr, till Malmö i söder. I februari flyttade vi till vårt nya kontor på Fleminggatan 18 på Kungsholmen. Vår marknadsposition och globala kapacitet ger oss möjligheten att arbeta med de största kunderna i nyskapande och samhällsbärande projekt. Detta innebär unika karriärvägar för våra IT-konsulter. Vi drivs av intressanta samarbeten, att göra skillnad hos våra kunder och att skapa en arbetsplats där vi har kul tillsammans! Ansökan Skicka in din ansökan och CV snabbt och enkelt online. Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Capgemini tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga