Capgemini · Publicerad 11 feb

Som Business Analyst arbetar du tillsammans med verksamheten i några av Sveriges största och mest välkända företag där du verkar i gränslandet mellan IT och verksamhet.

Du kommer arbeta i en rådgivande roll där du analyserar kundens nuvarande situation för att förstå verksamhetens behov och omvandla dessa till IT krav. Som Business Analyst kommer du att driva workshops och kartlägga processer, formulera och definiera tekniska- och affärskrav för att sedan designa och visualisera den framtida IT lösningen. Du blir länken mellan kunden och utvecklingsteamet och säkerhetsställer att teamet identifierar och levererar en konkurrenskraftig lösning som är enligt kundens förväntningar.

Teamet består idag av kollegor med olika specialistområden och roller som exempelvis Business Analyst, projektledare och IT-arkitekt. Du rapporterar till teamchef och utgår från vårt kontor på Ingenjör Bååths gata i Västerås.

Vi söker dig med driv och engagemang som vill vara med på vår tillväxtresa tillsammans med våra kunder. Du har minst tre års erfarenhet som Business Analyst eller liknande roll. Du har arbetat inom agila utvecklingsprojekt och vill verka i gränslandet mellan verksamheten och IT. Vi ser också att du har en relevant akademisk utbildning och pratar och skriver obehindrat svenska och engelska.

Som person är du kommunikativ, strukturerad och har ett driv att utvecklas. Du är nyfiken på ny teknik, tar gärna egna initiativ och trivs med att arbeta i team där du delar med dig av din kunskap. Du har ett intresse av att sätta dig in i verksamheter och har en förmåga att snabbt få upp en förståelse för vad det handlar om.

Capgemini är en lyhörd organisation som månar om dig som individ och låter dig utvecklas både inom din roll och som person. Vår viktigaste tillgång är våra konsulter och tillsammans kan vi göra skillnad hos våra kunder!

Hos oss är utbildning och vidareutveckling en självklarhet. Vi har en tydlig kompetensutvecklingsmodell som i kombination med utbildningar, certifieringar och projekterfarenhet gör att du tar dig vidare i din karriär hos oss.

På Capgemini arbetar vi globala team där respekt, mångfald och inkludering är viktigt för allas välbefinnande samt för att vidareutvecklas genom att dela expertis och erfarenhet. En sund balans mellan arbetsliv och privatliv ser vi som ett måste för att kunna leverera bästa möjliga värde till våra kunder.

Är du nyfiken på vår kultur och livet på Capgemini? #LifeAtCapgemini visar hur våra värderingar lever inom vår globala organisation. Följ också capgeminise på instagram för att få en inblick i vår vardag.

Urval sker löpande. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna Maria Lidgren, Recruitment & Employer Branding Region West, på maria.lidgren@capgemini.com

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster och digital transformation ligger Capgemini i framkant av innovation för att bemöta sina kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med hjälp av sitt 50-åriga arv och gedigna branschspecifika kompetens gör Capgemini det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom en rad olika tjänster, från strategi till operation. Capgemini sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att teknikens affärsvärde kommer från och genom människor. Bolaget är multikulturellt med 200 000 anställda i över 40 länder. 2017 redovisade Capgemini globala intäkter på 12,8 miljarder euro.

Besök oss på www.capgemini.com. People matter, results count.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 apr
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Arkitekt

Inga fler jobb från Capgemini tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga