Capgemini · Publicerad 28 sept

The two-year Accelerate Program is tailored for fast and relevant development path and lets you switch between classroom training that can be applied immediately and purpose driven client work. The training lets you grow your technical skills as well as leveraging your leadership potential and business acumen.

Vi söker dig som brinner för projektledning och har minst 2 års erfarenhet av agil projektledning med god insikt i scrum, kanban, PMI, PRINCE2, IPMA eller motsvarande. Vi ser gärna att du har en relevant universitetsutbildning och du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Du vet hur man driver projekt från förstudie, genomförande och överlämning till förvaltning. Erfarenhet av att leda och samverka med olika typer av intressenter - utvecklare, testare, verksamhetsrepresentanter, styrgrupp. Att jobba agilt och testdrivet är vardag för dig och du har erfarenhet från någon av följande branscher; bank, försäkring, offentlig sektor eller telekom. Meriterande är att ha jobbat med regler och ramverk, FATCA, Pega eller RODOD samt med verksamhetskunnande - kunna agera brygga mellan affär och IT - processkartläggning, förändringsledning.

Som person är du målinriktad, driven och van att hantera projektets alla intressenter. Du tycker om att bygga team där alla får en möjlighet att utvecklas och du kan skapa en bra stämning i projektet. Du brinner för att uppnå bestående resultat i dina projekt och att hjälpa våra kunder att få ut verklig affärsnytta av sina IT-projekt. Du har ett driv att utvecklas och tar initiativ för att lösa de utmaningar som våra kunder står inför.

På Capgemini får du arbeta med de största kunderna, i spännande och omväxlande roller vilket ger dig möjligheter att utvecklas både personligen och professionellt. Genom utbildningar, certifieringar och vårt globala kompetensnätverk kan du fördjupa dig vidare inom ditt intresseområde, utbyta internationella erfarenheter eller växa in i en helt ny roll. Du arbetar tillsammans med nyfikna och engagerade kollegor och ingår i ett stöttande team som tycker om att ha roligt ihop.

Capgemini är en av världens största leverantörer inom konsult- teknik och outsourcingtjänster med mer än 200 000 anställda i över 40 olika länder. Vi har även en stark lokal förankring där vi agera strategisk partner till några av de största namnen i svenskt näringsliv. Vårt fokus är att effektivisera våra kunders verksamhet genom bland annat digitalisering och automatisering. På den svenska marknaden är vi idag ca 1500 kollegor med lokalkontor från Sundsvall i norr, till Malmö i söder. I februari flyttade vi till vårt nya kontor på Fleminggatan 18 på Kungsholmen. Vår marknadsposition och globala kapacitet ger oss möjligheten att arbeta med de största kunderna i nyskapande och samhällsbärande projekt. Detta innebär unika karriärvägar för våra IT-konsulter. Vi drivs av intressanta samarbeten, att göra skillnad hos våra kunder och att skapa en arbetsplats där vi har kul tillsammans! Besök oss på www.capgemini.com. People matter, results count. Hälsning från en blivande kollega "Något som förenar mig och mina kollegor är att vi är positiva, målmedvetna och levererar i tid. Vi jobbar tillsammans som ett team och kunskapsöverföringen inom Capgemini är något jag är väldigt stolt över och själv ser till att bidra till så ofta jag kan. Capgemini driver bland annat ett universitet på ett slott utanför Paris, dit högpresterande medarbetare skickas varje år för vidareutveck¬ling. Denna vidareutveckling sker inom flertalet expertiser. För mig personligen, som vill vida¬reutvecklas som Project Manager finns både en utbildningslinje som styr just mot utveckling inom projektledning samt nätverket Engage¬ment Manager, där jag sitter med i Stockholms-styrelsen. Detta nätverk samlar våra projektle¬dare för gemensamma träffar, utbildningar och kunskapsutbyten". Helene, Project Manager Ansökan Skicka in din ansökan och CV snabbt och enkelt online. Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare

Inga fler jobb från Capgemini tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga