Capgemini · Publicerad 20 nov

Capgemini växer och vi förstärker vårt team inom offentlig sektor och söker dig som har erfarenhet från området kombinerat med IT-kompetens. Du kommer arbeta i spännande projekt tillsammans med kunden på deras digitala resa. På Capgemini kommer du vara med och bidra till vår expandering inom sektorn genom din kompetens och erfarenhet. Du kommer fokusera på våra lokala kunder i regionen.
Du rapporterar till en av våra teamchefer och utgår från vårt kontor på Grafiska vägen i Göteborg.
Vi söker:
  • Lösningsarkitekt
Som lösningsarkitekt kommer du tidigt in i projekten och arbetar med att förstå verksamhetens krav och behov för att omsätta detta till den lösningsdesign som är mest värdefull för verksamheten. Fokus är att säkerhetsställa att kundens lösning optimeras gällande leverans samt att de krav och regelverk som påverkar systemet möts. Du arbetar tätt med utvecklingsteamet, domänspecifika lösningsarkitekter, produktägare samt lösningens intressenter och har ett stort kundfokus.
  • Projektledare
Som projektledare kommer du att ansvara för att målen förverkligas gällande kvalitet, tid och ekonomi i projektets alla faser. Du stöttar beställaren genom att planera och driva projekten från förstudie till leverans med fokus på struktur, analys, riskhantering och uppföljning. I rollen hanterar du många olika kontaktytor och ansvarar för dialog och samordning med beställare, intressenter och användare.
  • Business Analyst
Som Business Analyst arbetar du i en rådgivande roll där du analyserar kundens nuvarande situation för att förstå verksamhetens behov och omvandla dessa till IT-krav. Du driver workshops och kartlägger processer, formulerar och definierar tekniska och verksamhetskrav för att sedan designa och visualisera den framtida IT-lösningen. Du blir länken mellan kund och utvecklingsteam och säkerhetsställer att teamet identifierar och levererar en konkurrenskraftig lösning som är enligt kundens förväntningar.
  • Testledare
Som testledare arbetar du med att planera och strukturera testarbete i kundens förvaltningsobjekt och projekt. Du kommer ha fokus på att analysera, utvärdera och rapportera testresultat. Du kommer ha en drivande roll i testfunktionen och etableringen av nya strategier och metoder för testarbetet. Du arbetar tätt med beställare, användare och intressenter.
  • Integrationsspecialist/arkitekt
Som integrationsspecialist/arkitekt arbetar du med systemintegration mot ett tjänsteorienterat systemlandskap. Du stöttar interna kunder med kompetens och rådgivning kring olika integrationslösningar. Du kommer arbeta med både utveckling samt drift av vår kunds plattform. Har du erfarenhet från Mule, Active MQ, message broker är det meriterande.

Vi söker dig som har erfarenhet från offentlig sektor i kombination med IT-lösningar. Som person är du kommunikativ, strukturerad och har ett stort driv att utvecklas. Du är nyfiken på ny teknik, tar gärna egna initiativ och trivs med att arbeta i team där du delar med dig av din kunskap. Du har ett intresse för att sätta dig in i verksamheter och har en förmåga att snabbt få en förståelse för olika organisationer.
Utöver detta är det agila tankesättet vardag för dig. Vi ser också att du har en relevant akademisk utbildning och pratar och skriver obehindrat svenska. Tidigare konsulterfarenhet är meriterande.

Capgemini är en lyhörd organisation som månar om dig som individ och låter dig utvecklas både inom din roll och som person. Vår viktigaste tillgång är våra konsulter och deras kompetens och det är genom denna vi kan göra skillnad hos våra kunder!
Hos oss är utbildning och vidareutveckling en självklarhet. Vi har en tydlig kompetensutvecklingsmodell som i kombination med utbildningar, certifieringar och projekterfarenhet gör att du tar dig vidare i din karriär hos oss.
På Capgemini arbetar vi globala team där respekt, mångfald och inkludering är viktigt för allas välbefinnande samt för att vidareutvecklas genom att dela expertis och erfarenhet.
En sund balans mellan arbetsliv och privatliv ser vi som en självklarhet för att kunna leverera bästa möjliga värde till våra kunder.

Urval sker löpande. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna Maria Lidgren, Recruitment & Employer Branding Region West, på maria.lidgren@capgemini.com
Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster och digital transformation ligger Capgemini i framkant av innovation för att bemöta sina kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med hjälp av sitt 50-åriga arv och gedigna branschspecifika kompetens gör Capgemini det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom en rad olika tjänster, från strategi till operation. Capgemini sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att teknikens affärsvärde kommer från och genom människor. Bolaget är multikulturellt med 200 000 anställda i över 40 länder. 2017 redovisade Capgemini globala intäkter på 12,8 miljarder euro.
Besök oss på www.capgemini.com. People matter, results count.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
18 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Arkitekt

Inga fler jobb från Capgemini tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga