Capgemini · Publicerad 23 nov

I Digital Platforms-teamet arbetar vi med webutveckling, främst inom .Net. Våra projekt spänner över ett stort antal sektorer. Vi jobbar för såväl stora som små företag med både intranät och publika siter. Som team jobbar vi nära varandra och hjälps åt att leverera det bästa till våra kunder. Som team är vi nyfikna, modiga och ivriga att hacka fram nya innovativa lösningar. På jobbet vi är ett gäng vänner som alla lever för koden och att samtidigt ha roligt tillsammans. Hos oss finns enorma möjligheter att ta din karriär som utvecklare till högre höjder.

I rollen som Senior .Net-utvecklare arbetar du agilt med främst webbutveckling inom .Net. Du arbetar brett med uppgifter inom utveckling, testning, releaser och underhåll av applikationer. Du kommer få en möjlighet att arbeta med teknik i framkant, i en stor variation av projekt hos välkända kunder. Fokus ligger på digitalisering, effektivisering, kundnytta och att skapa lönsamma affärer. Som konsult hos oss har du inflytande och stora möjligheter att forma lösningar efter egna idéer. Du arbetar i en självständig roll och ingår i kreativa och nytänkande team och har dessutom stor möjlighet att påverka lösning, val av teknik och arbetssätt.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av webbutveckling inom .Net/C#/VB.Net och har ett genuint intresse för mjukvaruutveckling. Vi ser gärna att du har en relevant universitetsutbildning eller motsvarande erfarenhet och du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Du brinner för att koda och håller dig uppdaterad om ny teknik och har gärna erfarenhet av CMS-verktyg som EpiServer och SiteCore, samt olika databaser och versionshanteringssystem som Git och Team Foundation Server. Att jobba agilt och testdrivet är vardag för dig och har du dessutom erfarenhet av molnlösningar som Amazon eller Azure är det mycket meriterande. Har du en bakgrund inom bank och finans ser vi ser det som en fördel.

Som senior .Net-utvecklare kommer du att ha stort ansvar för den tekniska lösningen och dina juniora kollegor. Du brinner för att utveckla och coacha andra människor, samtidigt som du trivs i en kundnära roll.

Som person är du social, framåt och kommunikativ. Du har ett driv att utvecklas, är nyfiken på nya tekniker och trivs med att arbeta i team samt dela med dig av din kunskap. Du triggas av problemlösning, tar gärna initiativ och tycker om att driva nya projekt. Du har en känsla för kvalitet är resultatinriktad och triggas av att hitta nya lösningar och att leverera över förväntan.

Vi erbjuder

På Capgemini får du arbeta med det största kunderna, i spännande och omväxlande roller vilket ger dig möjligheter att utvecklas både personligen och professionellt. Genom utbildningar, certifieringar och vårt globala kompetensnätverk kan du fördjupa dig vidare inom ditt intresseområde, utbyta internationella erfarenheter eller växa in i en helt ny roll. Du arbetar tillsammans med nyfikna och engagerade kollegor och ingår i ett stöttande team som tycker om att ha roligt ihop.

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster och digital transformation ligger Capgemini i framkant av innovation för att bemöta sina kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med hjälp av sitt 50-åriga arv och gedigna branschspecifika kompetens gör Capgemini det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom en rad olika tjänster, från strategi till operation. Capgemini sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att teknikens affärsvärde kommer från och genom människor. Bolaget är multikulturellt med 200 000 anställda i över 40 länder. 2017 redovisade Capgemini globala intäkter på 12,8 miljarder euro.

Besök oss på www.capgemini.com. People matter, results count.

Ansökan:

Skicka in din ansökan och CV snabbt och enkelt online. Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan så snart som möjligt.

Kontakta oss:

Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss.
Contact Person: Moa Tollstam
Email: moa.tollstam@capgemini.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler jobb från Capgemini tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga