Capgemini · Publicerad 7 dec

Rollen erbjuder dig möjlighet att verka i tre områden, konsult och leveransledning, egen leverans hos kund samt inom försäljning. Du förväntas aktivt bidra till utvecklingen av de konsulter som ingår i ditt team genom att sätta mål, följa upp och genomföra regelbundna utvärderingar. Du är även aktiv i rekrytering av nya talanger. Som konsult förväntas du kunna ta eget ansvar i kundleverans oavsett om det är för ditt eget arbete eller som ledare för ett team av konsulter. Du förväntas även säkerställa löpande kundnöjdhet och genom kvalitativa leveranser stärka vårt varumärke. Försäljning sker både genom att bygga nära relationer med våra kunder och genom att aktivt stötta vår säljorganisation. Vi tror att du aktivt deltar i säljmöten för att marknadsföra våra erbjudanden själv eller tillsammans med kollegor. Rollen som Team Manager är en av de viktigaste i vår organisation då våra konsulter och medarbetare är vår viktigaste tillgång. Förmågan att bygga lag och säkerställa att gemensamt jobba mot satta mål är avgörande. Denna roll utgår från vårt kontor i Stockholm.

Du arbetar strukturerat och du uttrycker dig väl på både svenska och engelska. Du tycker om att bygga team där alla får en möjlighet att utvecklas och kan skapa en bra stämning i teamet. Du brinner för uppnå resultat och har ett driv att utvecklas och lösa utmaningar. För att bli framgångsrik tror vi att du bör ha arbetat inom ovan nämnda områden tidigare.

Capgemini är en lyhörd organisation som månar om dig som individ och låter dig utvecklas både inom din roll och som person. Vår viktigaste tillgång är våra konsulter och deras kompetens och det är genom denna vi kan göra skillnad hos våra kunder! Hos oss är utbildning och vidareutveckling en självklarhet. Vi har en tydlig kompetensutvecklingsmodell som i kombination med utbildningar, certifieringar och projekterfarenhet gör att du tar dig vidare i din karriär hos oss. På Capgemini arbetar vi i globala team där respekt, mångfald och inkludering är viktigt för allas välbefinnande samt för att vidareutvecklas genom att dela expertis och erfarenhet. En sund balans mellan arbetsliv och privatliv ser vi som en självklarhet för att kunna leverera bästa möjliga värde till våra kunder.

Urval sker löpande. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna Claes Bystedt, claes.bystedt@capgemini.com eller Moa Tollstam, moa.tollstam@capgemini.com. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster och digital transformation ligger Capgemini i framkant av innovation för att bemöta sina kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med hjälp av sitt 50-åriga arv och gedigna branschspecifika kompetens gör Capgemini det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom en rad olika tjänster, från strategi till operation. Capgemini sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att teknikens affärsvärde kommer från och genom människor. Bolaget är multikulturellt med 200 000 anställda i över 40 länder. 2017 redovisade Capgemini globala intäkter på 12,8 miljarder euro. Besök oss på www.capgemini.com. People matter, results count.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Capgemini tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga