Carglass · Publicerad 19 feb

Vill du arbeta tillsammans med fantastiska kollegor och samtidigt ha ett roligt och spännande jobb?

Vi söker en verkstadsansvarig till en av våra verkstäder på CARGLASS® i Stockholm och söker dig som vill ha ett omväxlande arbetsuppgifter med ett brett ansvarsområde. Du gillar att arbeta inom service men samtidigt drar du dig inte för att "hugga i" när det behövs.

Lite kort om företaget

CARGLASS® grundades av familjen Jacobson 1932. Sedan april 2002 ägs CARGLASS® till 100 % av Belron och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i mer än 30 länder och över 25 000 anställda. Belron är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 10 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i världen. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Trots att vi vuxit och idag är över 200 anställda finns familjekänslan kvar i företaget. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig. Vi erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner. Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för att på verkstadsnivå säkerställa att den dagliga driften på verkstaden sköts effektivt och kundfokuserat samt säkerställer kvaliteten i de arbeten som utförs. Du planerar och organiserar det dagliga arbetet på verkstaden samt utför stenskottslagningar och byten av fordonsglas. På verkstaden i Hägersten arbetar du tillsammans med en bilglastekniker.

I arbetsuppgifterna ingår att bygga upp verksamheten enligt CARGLASS® arbetssätt, processer och tekniker och genom lokala initiativ göra CARGLASS® varumärke och service uppmärksammat i området.

Vem är du?

Du har gymnasieexamen och erfarenhet från serviceyrke med direkt kundkontakt. Du drivs av en vilja att överträffa våra kunders förväntningar, d v s säkerställa högsta kvalitet på bemötande, service och utförande av våra tjänster. Du vill utveckla dig själv och medarbetare på verkstaden och därigenom ständigt förbättra processer, rutiner och resultat. Har du någon form av ledarerfarenhet är det meriterande. Arbetet som Verkstadsansvarig kräver att du kan fatta beslut och hantera kundsituationer med gott omdöme.

Du behöver inte ha erfarenhet av reparationer eller byten av bilglas. CARGLASS® tillhandahåller utbildning och support för att du ska få förutsättningar att lyckas i rollen.

Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.

Ytterligare krav

Vana av dator som arbetsredskap är en förutsättning för att kunna arbeta som verkstadsansvarig. Även B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Tjänsten är en tillsvidare tillträde omgående.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att höra av dig till oss!

Vi hörs!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Tänk dig att du arbetar på ett värdedrivet företag som bryr sig på riktigt. Tänk dig att du även har spännande arbetsuppgifter där du har möjlighet att utvecklas. Låter detta intressant?

Carglass® grundades av familjen Jacobson 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass® till 100 % av Belron och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i mer än 30 länder och över 25 000 anställda. I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Trots att vi vuxit och idag är över 150 anställda finns familjekänslan kvar i företaget. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar, omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig. Vi är stolta över att våra duktiga medarbetare har olika bakgrund, ålder, kön och nationalitet! Vi erbjuder trygga anställningsvillkor och goda förmåner. Men kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!

Vill du vara en del i denna gemenskap? Sök en ledig tjänst eller skicka in en spontanansökan om du vill veta mer. Vi hörs!
+ Läs mer om företaget