Carnegie Investment Bank · Publicerad 13 maj 2019

Sveriges ledande Investment Bank söker nu en ansvarig chef till vår reception och konferensavdelning till vårt kontor i centrala Stockholm. Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler mitt i Stockholms innerstad, högt upp med härlig utsikt över hustaken.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av ledarskap och som har erfarenhet av att jobba med kundservice, reception eller motsvarande. "Varje möte med Carnegie skall ge vår kund en upplevelse i världsklass " - delar du vårt kundfokus och drivs av att göra ditt yttersta för att ge kunden bemötande och service av högsta kvalitet, då kanske du är vår nya kollega?

Ditt uppdrag:

Som ansvarig chef har du det övergripande ansvaret för hela konferens- och representationsverksamheten likväl som vår reception. Du och ditt team har stenkoll på planeringen och förbereder mötesrum med utrustning, fika eller lunch och tar med högsta servicekänsla emot besökande kunder och gäster. Ni koordinerar och genomför kundmiddagar och tillställningar som hålls på Carnegie, allt från trerättersmiddagar till föredrag och andra typer av event. Du/ni samarbetar med företagets restaurang och kollegorna på Carnegies olika avdelningar. Du är med i dialoger om utformning av menyer och upplägg för både interna och externa arrangemang. Ditt proffsiga och kunniga team består av åtta hel- och deltidsanställda. Bolaget har drygt 20 olika möteslokaler och ni servar flera hundra möten per månad.

Du har förutom personalansvar även ansvar för budgeten för avdelningen. Tjänsten som ansvarig chef är på heltid och tillsvidare. Arbetstiderna är generellt förlagda till dagtid, vid kvällsbokade middagar och event turas man om att hoppa in kvällstid.

Din profil:

Troligtvis har du idag en arbetsledande position i någon form av servicefunktion, t ex konferensvärlden, hotell- och restaurangbranschen eller dylikt. Som ledare tror vi att du leder ditt team på ett strukturerat och tydligt sätt. Du sätter tydliga förväntningar och är en van kravställare. Du leder din grupp med stor empati men är orädd att fatta beslut som krävs i en ledarroll. Du följer upp och säkerställer att gruppen levererar på de mål som sätts upp. Du känner dig trygg och trivs i en arbetsledande roll. Du tycker om att planera, koordinera och strukturera samt är en god relationsbyggare. Ordning och reda kännetecknar dig. Du tycker om att växla ditt fokus som ledare mellan de långsiktiga strategierna och de korta punkterna i vardagen.

  • Strukturerad och noggrann
  • Erfarenhet av kundservice från tidigare arbete i hotell, reception eller motsvarande
  • God kommunikationsförmåga i engelska och svenska, såväl tal som skrift
  • Några års ledarerfarenhet med personalansvar
  • Erfarenhet av att motivera och coacha medarbetare
  • Erfarenhet av att jobba med medarbetares individuella utveckling och grupputveckling
  • God data- och systemvana
  • Erfarenhet av att jobba med förändringsledning och förbättringsarbete
Carnegie som arbetsgivare:
Förutom ett spännande och roligt jobb erbjuder vi ett brett utbud av personalförmåner som exempelvis idrottsförening, konstförening, sjukvårdsförsäkring, generöst friskvårdsbidrag, föräldralön, förstklassig företagsrestaurang och ett fördelaktigt pensionsprogram.

Vi ser fram emot att få välkomna en ny kollega. Välkommen med din ansökan!

Start: Enligt ök, Lön: Månadslön / Heltid

Vi önskar din ansökan senast den 26 maj 2019.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Marie Ekström, Head of HR & Internal Services på telefonnummer 0734-17 87 72 eller marie.ekstrom@carnegie.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Carnegie är sedan nästan ett sekel tillbaka en av Nordens främsta finansiella rådgivare. Genom att driva vår verksamhet under ledorden Kompetens, Engagemang och Kundfokus samt att aktivt arbeta för att vara en ansvarsfull arbetsgivare, har vi medarbetare som både rekommenderar oss till sina vänner, trivs och anses vara de bästa i Norden.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Carnegie Investment Bank tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga