Centric Professionals AB · Publicerad 15 nov

För kunds räkning söker nu Centric dig som brinner för mjukvaruutveckling och vill jobba i ett företag med hängivna kollegor som levererar framtidens lösningar redan idag.

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos kunden.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilket spännande projekt du får sätta tänderna i. I arbetet kommer du att arbeta främst med att utveckla kvalitativa och långsiktiga lösningar och ibland mer som arkitekt. Verksamhetens projekt drivs ofta genom Agila utvecklingsmetoder som Scrum.

Du utmanas ofta av svårlösta problem, men med hjälp av din erfarenhet och ditt kreativa tänkande löser du dem ett efter ett. Grunden till allt är att du gillar att koda och har rätt inställning.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad, intresserad och har en positiv inställning till utveckling och vet hur viktigt det är att lyssna på kunden och förstå deras kända och okända behov, att ta ansvar och engagera dig med full kraft i hela utvecklingsprocessen.

Vidare är du självgående, initiativtagande och gillar att jobba både självständigt och i grupp. Dina personliga egenskaper har stor betydelse.

Krav
  • Minst 3 års erfarenhet inom .NET-språken C# och VB.
  • Ett starkt driv och ett intresse för att jobba i situationer där det brinner och behövs
  • snabba beslut och handlingskraftighet
  • Erfarenhet av testning
  • Behärska svenska och engelska i både tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet av XML, WCF/Rest
  • MVC
  • MS SQL
  • Linux
  • Visual Studio
Om kunden

Företaget erbjuder ett brett utbud av IT- och managementtjänster med ett helhetsansvar för kundens behov. Företaget har vuxit från fem anställda till ca 500 anställda och är sedan 1998 noterat på Stockholmsbörsen. Företaget har som specialitet att ta långsiktigt ansvar i allt från fastprisprojekt till mångåriga outsourcingåtaganden.

Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Felipe Hallbeck på tfn: 0734-159377 eller felipe.hallbeck@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric är ett IT-företag med över 300 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister, förmedling av specialister, rekrytering och outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in, anställa eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, IT-konsult, konsult, developer, utvecklare, systemutveckling, systemutvecklare,.NET, .NET-utvecklare, C#, VB, XML, Consultant, data, Stockholm.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 konsulter.
Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö,

Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga