Centric Professionals AB · Publicerad 12 nov 2021

Till Munters IT-avdelning söker vi nu en erfaren person till rollen som Digital Workplace Specialist med inriktning på Microsoft Endpoint.

Personen vi söker kommer att ingå i infrastruktur- och driftsteamet med centrum i Kista och kommer att rapportera till chefen för global infrastruktur och drift. Teamet har 25 personer globalt och täcker alla regioner i världen.

Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag på Centric för att efter en tid gå över till Munters.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Som systemägare för den digitala arbetsplatsen kommer du att ha ansvar för att hantera vår desktopklient och applikationsdistributionsplattform. Det innebär att sätta standarden för vad människor använder varje dag när de loggar in på sina datorer och se till att de kan vara produktiva och att deras arbetsplats alltid är uppdaterad.

I denna roll kommer du att arbeta nära andra medlemmar i IT-teamet för att hålla dem informerade om uppdateringar och förändringar på arbetsplatsen.

Huvudansvar
 • Äga skrivbordsklienten och applikationsdistributionsplattformen.
 • Hantera bilder för desktop, håll det uppdaterat
 • Paketering och distribution av applikationer
 • Underhålla infrastrukturen för distributionsnätet
 • Hjälpa och stötta dina teamkollegor när det behövs
 • 2nd och 3rd line support
Din profil
Vi söker en person med expertis från att arbeta i en mjukvarubaserad Microsoftmiljö och har kunskap från infrastruktur och applikationer i en internationell miljö. Du är självsäker inom ditt område och fungerar bra på egen hand men är en bra lagspelare som kan samarbeta bra med dina kollegor. Det är viktigt att du kan samarbeta med våra IT-kollegor i Amerika, Europa och Asien samt kommunicera med externa leverantörer och leverantörer vid behov.

Skallkrav, teknisk erfarenhet och kvalifikationer
 • Microsoft Endpoint Configuration Manager / System Center Configuration Manager
 • Windows Server och klientoperativsystem, hårdvara och programvara
 • Windows Desktop Client
 • Implementering och hantering av applikationer
 • Nätverk, WAN, LAN, Wi-Fi
 • Slutanvändares IT-support, Case mgmt, ITIL, Fjärrsupport
Meriterande kunskapsområden
 • Active Directory, Group Policy, Azure AD och Hybrid-distributioner
 • Identitetshantering, federationstjänster, ADFS, enkel inloggning, SAML
 • Molnteknik, Office 365, Azure, AWS, OCI
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Andra kvalifikationer som kännetecknar dig är att du är serviceinriktad, entusiastisk och har ett positivt och öppet sinne med stark kundbemötande kompetens. Du är bra på att kommunicera inom din disciplin och kan kommunicera diskret med andra delar av vår organisation i en internationell miljö. Du behärskar och är trygg i att använda det engelska språket och bekväm att resa internationellt när det krävs. Du är med och bidrar till att skapa "One Munters" genom ditt intresse för hur IT bidrar till affärsnytta.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Om kunden

Munters är en global ledare inom energieffektiv luftbehandling och klimatlösningar. Genom att använda innovativ teknik skapar de det perfekta klimatet för kunder inom ett brett spektrum av branscher, varav den största är livsmedels-, läkemedels- och datacenter. Du erbjuds ett intressant och utmanande arbete i ett snabbt växande företag som fokuserar på kvalitet, mänsklighet och hållbarhet.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Arlinda Shefketi på tfn: 0734-159372 eller arlinda.shefketi@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 jan 2022
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga