Centric Professionals AB · Publicerad 8 nov 2021

Har du goda kunskaper och tidigare arbetslivserfarenhet inom nätverk och vill arbeta i en ansvarsfull roll med goda utvecklingsmöjligheter? Perfekt, då är du den vi söker!

På detta uppdrag får du möjlighet att bygga nära relationer med företagets kunder och din absoluta strävan är att de alltid ska känna sig trygga med oss som IT-leverantör. Tillsammans säkerställer ni att våra tjänster uppfyller kundernas behov, samtidigt som ni ständigt arbetar för att förbättra dem.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
  • Driva och delta i externa och interna projekt
  • Delta i ansvaret att underhålla och kapacitetsplanera säkerhetsplattformar
  • Övervaka och proaktivt arbeta för att minimera risker och sårbarheter
  • Vidareutveckla kundens tjänsteleveranser som rör säkerhet
  • Agera tekniskt säljstöd
  • Ingå i tredje linjens support
Din profil
Du har högskoleutbildning inom IT och minst ett års relevant arbetslivserfarenhet. Du har ett stort intresse för säkerhet och trivs med att ta ansvar för att hålla dig uppdaterad inom teknikområdet. Du ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och erfarenhet inom gruppen och att dokumentation är en naturlig del i detta arbete.

Vidare ser vi att du har goda kunskaper inom: routing, switching och TCP/IP och erfarenhet inom några av följande områden: IPS/IDS, Dot1X, multifaktorsautentisering, Cisco IOS, Cisco ASA/FirePOWER, Fortigate, Cisco AMP, Cisco ISE, Cisco Umbrella, Cisco Catalyst, loggning samt sårbarhetsskanning.

Certifieringar inom Cisco är mycket meriterande och det är en fördel om du har erfarenhet av andra leverantörers produkter.

Du har B-körkort.

Din svenska är flytande i tal och skrift och du är bekväm med att prata engelska.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Isabella Hornesjö på tfn: 0734-159392 eller isabella.hornesjo@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
7 jan 2022
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga