Centric Professionals AB · Publicerad 13 okt 2021

Vi söker nu för Munters räkning en erfaren person till IT-avdelningen som systemägare för Active Directory och Configuration Manager. Personen vi söker kommer att ingå i infrastruktur- och driftsteamet med centrum i Kista och kommer att rapportera till chefen för global infrastruktur och drift. Teamet har 25 personer globalt och täcker alla regioner i världen.

Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag på Centric för att efter en tid gå över till Munters.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Som systemägare av AD och CM kommer du att hantera hybriddistribution av lokalt och molnbaserat Active Directory och klient- och applikationsdistributionsplattform. Du kommer att arbeta nära medlemmarna i IT-teamet och hålla dem informerade om uppdateringar och ändringar av plattformen.

Viktiga ansvarsområden
 • Hantera, uppdatera och utveckla Active Directory
 • Arbeta med klient- och applikationsdistribution, förpackning och bildhantering
 • Hjälpa och stötta dina teamkollegor vid behov
 • 2nd och 3rd line support
Din profil
Vi söker en person med expertis från att ha arbetat inom en Microsoft-mjukvarubaserad miljö och som har kunskap från infrastruktur och applikationer i en internationell miljö. Du har självförtroende inom ditt område och fungerar bra på egen hand men är även en lagspelare som kan samarbeta bra med dina kollegor. Det är viktigt att du kan samarbeta med våra IT-kollegor i Amerika, Europa och Asien samt kommunicera med externa leverantörer och leverantörer efter behov.

Teknisk erfarenhet och kvalifikationer
 • Active Directory, grupprincip, Azure AD och Hybrid-distributioner
 • Microsoft Endpoint Configuration Manager / System Center Configuration Manager
 • Windows Server- och klientoperativsystem, hårdvara och programvara
 • Identitetshantering, Federationstjänster, ADFS, Single Sign-On , SAML
 • Molnteknik, Azure, AWS
 • Applikationshantering
 • Nätverk, WAN, LAN, Wi-Fi
 • Slutanvändares IT-support, Case mgmt, ITIL, Fjärrsupport
Andra kvalifikationer som kännetecknar dig är att du är serviceinriktad, entusiastisk och har ett positivt och öppet sinne med starka kundservicefärdigheter. Du är bekväm med att resa internationellt när det krävs. Du pratar flytande svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Om kunden

Munters är en global ledare inom energieffektiv luftbehandling och klimatlösningar. Genom att använda innovativ teknik skapar de det perfekta klimatet för kunder inom ett brett spektrum av branscher, varav den största är livsmedels-, läkemedels- och datacenter. Du erbjuds ett intressant och utmanande arbete i ett snabbt växande företag som fokuserar på kvalitet, mänsklighet och hållbarhet.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Arlinda Shefketi på tfn: 0734-159372 eller arlinda.shefketi@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
12 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga