Centric Professionals AB · Publicerad 13 nov 2019

Till vår konsultverksamhet söker nu Centric flera iOS-utvecklare som brinner för att arbeta nära kunden, vara delaktig i att ta fram lösningar i ett team och som gillar att arbeta i en dynamisk miljö. Känner du dig träffad? Då söker vi just dig!

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är en passionerad utvecklare och som har praktisk erfarenhet inom iOS-utveckling. Du kommer att få arbeta i team ute hos kund och då utveckla applikationer för just iOS-plattformen. Även testning och förvaltning kan förekomma. Då det är en varierande arbetsmiljö är det viktigt att man som person gillar att ha många bollar i luften och är strukturerad i sitt arbete.

Din profil
  • Du har utvecklat iOS-appar i minst 2 år
  • Du har en relevant eftergymnasial utbildning samt ett genuint intresse för mjukvaruutveckling
  • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift
  • Du är duktig på att skriva tydlig kod i Swift. Kunskaper inom Objective-C & Cross-platform är ett stort plus
  • Du är proaktiv och kommer med förslag på lösningar inom de projekt du arbetar med
Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. I takt med att du tar certifikaten så höjs din lön. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Ranj Barzanji på tfn: 0734-159 367 eller ranj.barzanji@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
24 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
App utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga