Cerlic · Publicerad 11 dec 2019

Cerlic Controls söker en elektronikingenjör med ansvar för utveckling av våra mätinstrument inom analoga / digitala system

Begränsa utsläpp i sjöar, vattendrag och hav genom att utveckla, tillverka och underhålla mät- och styrutrustning! Så vill Cerlic bidra till en hållbar miljö, inte bara i Sverige utan i hela världen. Är du elektroingenjör med erfarenhet av digitala och analoga system. Brinner du för teknisk utveckling och har ett stort intresse för produktutveckling? Cerlic Control söker just nu en erfaren elektroingenjör som kan utveckla hårdvaran i våra mät- och styrinstrument. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder, som finns inom kommunala reningsverk och industrier, mätinstrument som genom sin precision och tillförlitlighet hjälper till att rena avloppsvatten och värna om jordens viktigaste resurs - vatten.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en självständig roll med stora möjligheter till att påverka verksamheten och din egen utveckling. Hos oss får du dagligen använda din kreativitet, innovation och kunskap inom utveckling både för att optimera och kundanpassa befintliga och ta fram nya produkter. Cerlic är det lilla företaget som genom åren, med korta beslutsvägar, innovation och ett intresse för teknik tar fram och designar unika mätinstrument. Vi brinner för våra produkter och du kommer till en kunskapsintensiv organisation som präglas av engagemang och entreprenörsanda. Här får du arbeta med din spetskompetens inom analog och digital teknik tillsammans med andra som också drivs av att bidra till att värna om vårt vatten.

Dina framtida arbetsuppgifter

På Cerlic kommer du arbeta med utvecklingen av hårdvaran och ansvara för helheten från idé till färdig produkt.

Dina arbetsuppgifter:
  • Utveckla nya och vidareutveckla befintliga produkter
  • Utföra förstudier
  • Bygga prototyper
  • Testning och kalibrering av framtagna prototyper
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Projekten involverar vanligtvis interna kollegor och externa parter, vilket innebär att viss kontakt med kunder och leverantörer. Du driver utvecklingsprojekten och du har nära samarbete med andra ingenjörer samt arbetar nära produktionen. För att vara uppdaterad i det senaste kommer du även att ges möjlighet att besöka återförsäljare och mässor runt om i världen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant utbildning inom elektronik. Du har flera års erfarenhet av operativt arbete samt av produktutveckling. Du har goda kunskaper inom analoga system och nyfikenhet att lära sig digitala system. Du har ett stort teknikintresse och trivs i roller som kräver både ensamt arbete och kundkontakt. Du har erfarenhet av att driva självständigt utvecklingsarbete, från idé till färdig produkt.
För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi framförallt att du är analytisk, innovativ, driven och nyfiken. Du är praktiskt lagd och en "doer". Du har ett stort intresse för produktutveckling och drivs av glädjen att hitta lösningar på problem. Du är van att arbeta självständigt och med eget ansvar. Du trivs med att ta ett helhetsgrepp, har lätt att samarbete samt har en god kommunikationsförmåga.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 feb 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Elektronik

Inga fler liknande jobb tillgängliga