Certego · Publicerad 18 okt

Vi söker nu en Controller till vår installationsverksamhet som finns inom ASSA ABLOY Skandinavien med fördel placering i Stockholm. Som Controller kommer du rapportera direkt till MD Certego Group och i streckad linje till CFO för ASSA ABLOY Skandinavien. Vi söker dig som tillsammans med MD vill utveckla verksamheterna vidare genom att hitta synergier, sprida “best practice” och driva utvecklingsprojekt. Som Controller arbetar du självständigt och rollen kommer kräva resor inom Skandinavien, vidare ingår du i den Skandinaviska ledningsgruppen för Certego.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Controller
  • Analysera finansiella rapporter inom Skandinavien
  • Finansiella utredningar
  • Medverka vid bokslut och övrig rapportering
  • Utveckla ekonomistyrning och uppföljning inom bolagen
  • Driva projekt- och förbättringsarbete
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerad controlling. Du har goda kunskaper i redovisning och bokslut samt är en erfaren användare av integrerade system och har mycket goda kunskaper i Excel och Powerpoint. Vidare är du en van projektledare samt är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Meriterande om du har erfarenhet från internationell koncern.

Personliga egenskaper

Som person är du analytisk, strukturerad, proaktiv och stresstålig. Du trivs med att arbeta självständigt mot deadlines, är målorienterad och levererar alltid hög kvalitet. Dina ledarskapsegenskaper är starka och du har en fallenhet för att driva och genomföra utvecklings- samt implementeringsprojekt. Vidare har du en mycket god kommunikativ förmåga.

Placeringsort: Stockholm

Om Certego

ASSA ABLOYs installationsverksamhet i Sverige, Norge och Danmark består av 64 filialer med 900 anställda och omsätter cirka 1,5 miljarder, fördelade över länderna uppdelade på tre bolag. Företagen är specialiserade på installation och service av mekaniska säkerhetsprodukter samt elektroniska passage och övervakningssystem.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Certego med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Wickholm 070-712 9808. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Business Controller, controller, Business analyst, analyst, Senior analyst, Sr. Analyst, Business Controller, Junior controller, Jr. controller, Senior controller, Sr. Controller, Controller manager, Pricing controller, Market controller, Sales controller, Financial controller, Reporting controller, Audit, verksamhetscontroller, analytiker, affärscontroller, revisor, anbudscontroller, anbud
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Rekryteringen hanteras av
Meritmind AB