Cint AB · Publicerad 15 mars

Nu har du chansen att få bli en del av ett kreativt och innovativt bolag i framkant där utvecklingen går snabbt och möjligheterna är många! Cint är ett globalt ledande bolag inom Techbranschen. De har 13 kontor i de större städerna runtom i Europa, Asien och USA. Cint tror verkligen på sina medarbetare och genom att ge de anställda chansen att utvecklas skapar man även tillväxt i bolaget. Vill du utvecklas och växa i ett modernt bolag med en härlig företagskultur - hoppa då på resan med Cint!

Om rollen

Som Business Controller på Cint är du en del av Finance, ett team som jobbar tätt tillsammans och där man backar upp sina kollegor. Du rapporterar till Head of Business Control och sitter i ljusa och moderna lokaler mitt i Stockholm City.

Du arbetar med uppföljning och analys samt är en nyckelperson när det kommer till att ta fram och förbereda material till olika personer inom organisationen. Du kommer även att driva olika projekt inom bolaget samt utveckla processer och rutiner och därigenom bidra till ett effektivare arbetssätt.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Månadsvis, kvartalsvis och årlig rapportering
  • Managementrapportering
  • Ad hoc-analyser
  • Ansvara för Gross Margin analys
  • Kontrollera och övervaka prisändringar
  • Analysera stora datamängder samt skapa rapporter i BI-systemet
Utbildning och Erfarenhet
  • Civilekonom eller motsvarande
  • Ca 2 års erfarenhet från Transaction Services
  • Erfarenhet från internationell verksamhet
  • Duktig användare av Excel, PowerPoint och BI-verktyg
Du är analytisk och har förmågan att samarbeta och kommunicera. Du är driven, proaktiv och är van att arbeta i en snabbrörlig miljö. Vidare är du en flexibel lagspelare som arbetar strukturerat och kvalitetsmedvetet.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Cint med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakt ansvariga rekryteringskonsulter Åsa Schramm på asa.schramm@mpya.se eller Michaela Järnvall på michaela.jarnvall@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

About Cint AB

Founded in 1998, Cint is a technology company delivering solutions that transform and accelerate how marketers and researchers gather insights. Cint's mission is to power greater efficiencies within the sample supply chain, leading to smarter, faster, more cost effective access to insights. The company's Sample Management Platform is the world's only solution built to enhance sample procurement, sample fulfillment and panel management functions.

At the core of Cint's Sample Management Platform is the Insight Exchange - a fully transparent panel marketplace, connecting marketers and researchers to over 1,500 panel providers worldwide.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 apr
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller