Claremont AB · Publicerad 15 okt

Driven ekonomiassistent som vill växa med oss!

Jag heter Frida och är redovisningsekonom på Claremont. Nu söker vi en kollega som ska stötta organisationen tillsammans med oss på ekonomiavdelningen. Det betyder stor variation av uppgifter, allt från hantering av transaktioner berörande leverantörsreskontra till konsulters tidsrapportering. Förutom mig, kommer du jobba med åtta andra erfarna kollegor som vill hjälpa dig att utvecklas och lära dig fler färdigheter som behövs på en ekonomiavdelning.

Är vi den du söker?

Här är ingen dag den andra lik här och vi får möjligheten att vara pådrivande i processer samt utveckling av organisationen i stort. Det gillar jag! Vad gillar du?

Claremont erbjuder konsulttjänster för en digital värld. Genom engagemang och entreprenörsdriv utvecklar vi strategier och lösningar som får både individ och företag att växa. Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas i en fartfylld, glad och entreprenöriell miljö. Vi är ett konsultbolag med ambitiösa planer och hos oss skulle du få vara med på en spännande resa när vi utvecklar ett av Sveriges mest expansiva konsultbolag.

Om dig:

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och redovisning eller motsvarande kvalifikationer via arbetslivserfarenhet. (Vid arbetslivserfarenhet, minst ett års erfarenhet av liknanden uppgifter.)

Du kommer att trivas bra om du har rejält med humor och ser utmaningar som inspirerande och om du har hög energinivå och ser till att "dra saker i mål". Du bör ha vana av att arbeta självständigt, men självklart även vara intresserad av att lära dig nya saker, så var inte rädd att ställa frågor.

Vi är en serviceorganisation med många kontaktytor. Du bör därför ha lätt för att arbeta med olika typer av människor och tycka att det är roligt.

Vi värderar mångfald och vi vill vara en inkluderande arbetsplats där alla respekteras och får plats. Därför ser vi gärna att personer med olika erfarenheter och bakgrund söker sig till oss!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Engagerade entreprenörer med kraft att genomföra. Det är några sammanfattande ord om oss som arbetar på Claremont. Vi är inte bara ett "IT, Management eller UX-design" företag. Vi är ett företag som består av riktiga, engagerade människor som råkar veta väldigt mycket om just de sakerna.

Vi är 400 digitala specialister i Stockholm och vi är övertygade om att riktigt bra consulting inte behöver vara komplicerad. Tvärtom. Genom att vi arbetar nära våra kunder och kollegor löser vi tillsammans problem på smarta och smidiga sätt. Vår lyhördhet gör att kunden slipper generella standardlösningar och tillsammans med våra strategiska partners kan vi utveckla lösningar som våra kunder faktiskt behöver. Tack vare våra gemensamma resultat har vi kunnat hjälpa människor i en del av världen som verkligen behöver vår hjälp. Tillsammans skapar vi värde.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Claremont AB tillgängliga