Clarify AB · Publicerad 14 sept

Clarify söker en junior ekonom med erfarenhet av redovisningtill ett spännande internationellt bolag i centrala Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående fram till och med februari 2017 med eventuell möjlighet till anställning hos kund. Du kommer att arbeta hos vår kund som sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm. För rätt person finns stora möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling inom bolaget.

Rollen
Som Junior Accountant kommer du att arbeta i vår kunds ekonomifunktion med löpande redovisning, fakturering och projektredovisning. Vidare kommer du att arbeta med månads- och kvartalsrapportering. Du arbetar i en föränderlig och internationell miljö med möjlighet att delta i interna projekt samt arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamhetens rutiner och processer.

Din bakgrund
Vi söker dig som är civilekonom och har arbetat något år med redovisning och/eller revision. Du kommer att arbeta i en föränderlig miljö vilket kräver att du är flexibel och van vid att arbeta mot deadlines. Du bör ha ett intresse för redovisning och goda kunskaper i Excel. Vi tror även att du har ett generellt affärsintresse och är nyfiken som person. Du bör ha god kommunikationsförmåga i tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Att jobba som konsult på Clarify
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och inställning. För att trivas som konsult på Clarify tycker du om att utvecklas, utmanas och är nyfiken. Du brinner för ditt jobb och visar därför ett stort engagemang i det du tar dig för. Genom din erfarenhet kan du på ett effektivt sätt sätta dig in i nya situationer.

Som anställd konsult hos Clarify får du mer uppskattning än du kanske någonsin erfarit. Via vårt unika koncept ClarifyPotential kommer vi att ta en aktiv roll i din professionella utveckling. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor, kontinuerlig utveckling och framförallt spännande uppdrag.

Clarify och vår historia
Clarify har en historia som börjar redan på 80-talet, sedan dess har vi rekryterat, hyrt ut och utvecklat chefer och specialister. Spetskompetensen är att matcha rätt chef, specialist eller konsult till nyckelfunktioner. Allt vi arbetar med genomsyras av att vi är flexibla, snabbfotade och har höga ambitioner att göra skillnad för både organisationer och individer. Läs gärna mer om oss påwww.clarify.se

Din ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vill du veta mer om detta uppdrag kontakta gärna ansvarig Caroline Poltoft, tel. 070 775 99 03.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga