Cobham · Publicerad 31 mars 2021

Cobham Electrical and Electronic Equipment i Kista är världsledande inom avancerade roterskarvar och vågledaromkopplare som används i radarsystem. Vi har lång erfarenhet och djupa kunskaper av roterande mikrovågssystem med hårda krav på precision, tillförlitlighet och prestanda.

Som Internationell Teknisk Säljare har du en nyckelroll på Cobhams globala marknad och ha ett resultatansvar för ett geografiskt distrikt. Ditt uppdrag blir att söka upp och utveckla samarbetet och affärsrelationen med våra kunder men även att skapa och knyta nya kontakter och relationer. Verksamheten är till största del internationell och kunderna finns över hela världen både på den militära och civila marknaden. Med kunden i fokus arbetar vi tillsammans över gränserna mellan teknik, försäljning och produktion. Du ska initiera och driva kundförfrågningar genom organisationen med mål att skyndsamt och med god förståelse för innehållet i kundens förfrågningsunderlag driva de frågeställningar som skall leda fram till utverkandet av offert samt affär.

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. Placeringen är på vårt Stockholmskontor i Kista.

Om dig:
För att vara framgångsrik som säljare hos Cobham tror vi att du har erfarenhet från relationsbyggande teknisk lösningsförsäljning. Det är även viktigt att du är beredd på att anta utmaningen att arbeta internationellt med kontinuerliga resor (30-40 dagar/år) och din privata situation ska tillåta att du ibland kan vara bortrest i 2 veckor i sträck.
 • Gedigen, flerårig och relevant teknisk försäljningserfarenhet för en internationell säljroll, meriterande mot tillverkande industri
 • Teknisk högskoleexamen och kunskaper inom radar/mikrovågsteknik är meriterande.
 • Du har dokumenterade försäljningsframgångar och tar ansvar för att skapa affärer, från inledande diskussion till avslut
 • Du har en stark drivkraft att skapa affärer och att du är resultatorienterad, lyhörd och kvalitetsmedveten
 • Du är en god relationsbyggare med ett genuint intresse för kundens utmaningar
 • God affärsengelska i tal och skrift.
Vi erbjuder:
 • En internationell tjänst inom en intressant bransch
 • Möjlighet att få vara med att vidareutveckla ett framgångsrikt bolag med högkvalitativa och innovativa lösningar
 • Högpresterande team som levererar kundanpassade lösningar och produkter med överlägsen kvalité och mycket god service
 • Möjlighet att arbeta för ett välkänt och starkt varumärke
 • En chans att självständigt bygga vidare på en marknad med starka utvecklingsmöjligheter
Om du känner att du möter de krav som ställs för tjänsten ber vi dig sända oss din ansökan snarast.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Urval, kandidatdialoger och digitalintervjuer sker löpande - varmt välkommen med din ansökan redan nu! Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

Om CobhamCobham Electrical and Electronic Equipment är en världsledande teknik- och tjänsteinnovatör som erbjuder lösningar till de mest utmanande miljöerna, från rymden till havsdjupet. Företaget har cirka 450 anställda i Frankrike, Sverige och USA med sina aktiviteter på försvar, rymd, medicin, telekommunikation och industrimarknaden.

Våra R&D-team designar avancerade tekniska lösningar, innovativa komponenter och system. Med mer än 45 års arv och erfarenhet har Cobham Electrical and Electronic Equipment uppnått bästa framgång mellan prestanda, kvalitet och kostnadseffektivitet. Mer info: www.cobhameee.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga