Collegial AB · Publicerad 6 nov 2021

EdTech är en av de snabbast växande branscherna i världen just nu, området utbildning och lärande anses bara vara i början av sin digitaliseringsresa. Collegial är ett av de ledande EdTech-företaget i Sverige. Vi samarbetar med 30 av de största företagen i Norden i ett gemensamt uppdrag för att påskynda den digitala transformation mellan branscher. Att höja företagens utbildningsnivå är en förutsättning för att de ska fortsätta att vara relevanta. Vår vision är att erbjuda kollaborativt lärande med hjälp av världsledande utbildningsaktörer. Vi befinner oss i en spännande uppskalningsfas med nya kunder och kontinuerligt uppdaterade funktioner i vår plattform.

Läs mer på www.collegial.com

På uppdrag av Collegial söker SalesOnly nu en;

Account manager
Som AM är du en av organisationens viktigaste personer. Tillsammans med vår försäljningschef kommer du att sälja vår utbildningsplattform med tillhörande kurser och utbildningar. Vi arbetar med de största leverantörerna av digitala utbildningar i världen och kan därför erbjuda en i stort sett obegränsad källa till molnbaserat lärande.

I rollen kommer du att prata om vikten av utbildade medarbetare med seniora beslutsfattare från flera av Sveriges största företag. Färdigheter i att etablera relationer till potentiella kunder, förstå kundbehov och översätta det till affärsmöjligheter är avgörande för framgång i rollen.

Vi erbjuder
Tjänsten som AM erbjuder en möjlighet att vara en del av en grupp passionerade medarbetare på ett företag som befinner sig i en extremt spännande marknadssituation. Vi erbjuder dig möjligheten att vara en del av att bygga ett framgångsrikt EdTech-företag som siktar på att förändra sättet vi lär oss i en snabbt föränderlig värld. Vi erbjuder ett flexibelt och utmanande arbete, roliga aktiviteter och en entreprenörsanda där dina åsikter räknas. Bra villkor ingår också. Vårt kontor ligger i centrala Stockholm och du rapporterar till Claes Dahlstrand, försäljningschef.

Kvalifikationer
  • Vår nya Account Manager har erfarenhet från värdebaserad försäljning på strategisk nivå
  • Erfarenhet av försäljning av Cloud / SaaS lösningar
  • En drivkraft att skapa verkligt värde för kunderna och förmågan att göra det
  • Erfarenhet av försäljning av HR-system, CRM eller utbildning är meriterande
PERSONLIGA EGENSKAPER
Du vill befinna dig i ett sammanhang där allt är långt ifrån färdigt och strukturerat, du är ingen förvaltare som trivs med "ett dukat bord". Du är nyfiken och vill vara med och forma din och Collegials framgång. Du gillar sociala sammanhang, är samarbetsvillig och självfallet rolig att umgås med.

Denna roll bör vara av intresse för många och urvalet sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnly. För ytterligare information om rollen kontakta Christopher Thorstrand på christopher.thorstrand@salesonly.se Alla ansökningar och kontakter förblir konfidentiella.

Välkommen med din ansökan på www.salesonly.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
6 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga