Com Hem · Publicerad 8 mars

Nu söker vi en Administratör som skall kontrollera leverantörsavtal.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med mer vanliga administrativa uppgifter och utöver det så ingår även att kontrollera leverantörsavtal, administrera utskick av avtal för underskrift samt administrera frågor kring avtalen (du kommer dock inte själv behöva svara på dessa frågor).

Andra uppgifter som kan tillkomma är att man som administratör också skickar ut samt sammanställer en undersökning för att kontrollera hur mogna våra leverantörer är gällande personuppgifter. Du kommer också att arbeta mycket manuellt i deras system, därav söker vi dig som har god datorvana och ett ordningssinne!

Tjänsten planeras att starta snarast möjligt och pågå i två månader framåt.

Arbetstider är måndag till fredag kl. 08.00-16.30.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en gymnasial utbildning. Vi ser att du tidigare har arbetat med administration eller kundtjänst. För att vara aktuell för rollen ska du ha god datorvana och behärska Office-paketet. Som person söker vi dig som är noggrann, utredande och strukturerad, samt har en administrativ ådra. Du trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Du är tydlig i din kommunikation och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Låter detta som en beskrivning av dig?

För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Johan på johan@kraftsam.se

Jag ser fram emot din ansökan i form av CV och personligt brev där du beskriver din erfarenhet angående avtalshantering samt varför du skulle passa för tjänsten som administratör.

Ansök redan idag då intervjuer sker löpande!

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Com Hem är en av Sveriges ledande operatörer med över 2 miljoner anslutna hushåll till deras nät, vilket motsvarar cirka 40 % av Sveriges befolkning. De levererar höghastighetsbredband, TV och telefoni till svenska konsumenter och företag med hjälp av cirka 1 200 medarbetare. Com Hems ambition är hög och den långsiktiga målsättningen är att ha Sveriges mest nöjda kunder, vilket de vill uppnå genom att erbjuda förstklassig tillgång till kommunikation samt leverera ett personligt bemötande och vara en leverantör med en proaktiv attityd till innovation och service. Som medarbetare hos Com Hem blir du en avgörande pusselbit till detta då de anser att rätt talanger och lagarbete är nyckeln till framgång.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 apr
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration