Combined Excellence · Publicerad 29 maj 2019

Ingress om oss
Till Combined Excellence rekryterar vi nu en CFO med placering på företagets kontor i Stockholm. CFO medverkar i företagets ledningsgrupp och arbetar nära VD.

Rollen:
Combined Excellence är en koncern i tillväxt som planerar att fortsätta växa - både organiskt och via förvärv. CFO kommer att arbeta med dessa förvärv samt integrering av bolag i koncernen. Du kommer att vara starkt delaktig i gruppens strategi- och struktureringsarbete och du förväntas även vara drivande vad gäller att bygga upp och utveckla processer inom ekonomiområdet.

CFO ansvarar för att kommunicera med och vara kravställare gentemot dotterbolag i gruppen vad gäller ekonomisk rapportering och uppföljning. Detta innefattar även ansvar för koncernredovisningen och -rapporteringen. Bolaget är på väg mot en notering på börsen och du kommer i rollen som CFO även att ansvara för kommunikation mot börsen samt kontakt med investerare.

Profilen:
Du har relevant teoretisk och praktisk erfarenhet samt mångårig erfarenhet av kvalificerad redovisning, arbete med finansiella analyser, uppföljning och budgetarbete. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med affärsutveckling samt analys och värdering av affärer. Erfarenhet av att arbeta på ett publikt bolag och/eller på ett företag i stark tillväxt är starkt meriterande.

Du är en prestigelös och kommunikativ person som vill arbeta nära affär och verksamhet. Med ditt driv och engagemang får du saker att hända. Combined Excellence är en snabbt växande koncern så därför är det viktigt att du trivs i en miljö där saker händer snabbt, beslut fattas därefter och där processer behöver sättas och justeras löpande. Har du verkat i en entreprenöriell miljö är det en stor fördel.

+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Combined Excellence AB är en koncern med fokus på aktivt ägande av expertbolag med verksamhet inom digitalisering. Vi växer tillsammans och genom samarbete skapar vi synergier. Koncernen, med sina verksamhetsbolag omsätter ca 350 Mkr med en snabb tillväxttakt. Läs mer på www.combinedexcellence.com.

Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev).
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga