Compass Group · Publicerad 28 juni 2021

Compass Group Sverige är en ledande leverantör av matupplevelser och förstklassig service på fler än 450 enheter runt om i landet. Vår verksamhet omsätter ca 3 miljarder kronor. I Sverige är vi ca 2700 medarbetare som driver fler än 450 restauranger och 10 konferensanläggningar.
Vår vision och våra värderingar uttrycker det Compass Group står för. De vägleder oss i våra beslut, handlingar och beteenden, kommer till uttryck i den service vi ger våra kunder varje dag, världen över, och är drivkraften för vårt arbete och vår tillväxt. Vi ska vara en leverantör av måltidsservice och supporttjänster i världsklass, känd för suveräna medarbetare, suverän service och suveräna resultat.


Compass Group i Stockholm söker en Head of Bid Management med operativ förmåga och strategisk höjd

Din primära uppgift är att leda arbetet i anbudsgruppen för att skapa förutsättningar för effektiva och vinnande anbudsprocesser i både offentliga och privata upphandlingar. Du kommer ha ett funktions- och ledaransvar för sex personer i anbudsteamet. Du stöttar dina kollegor och ser till att anbudsarbetet flyter på friktionsfritt. Förutom coaching av medarbetare är en viktig uppgift att förenkla våra interna strukturer i anbudsarbetet för att nå ännu bättre precision och effektivitet. Du är affärsmässig och har en god förståelse för vilka affärer som bidrar till tillväxt samt lönsamhet. Du ansvara för vilka anbud vi bör lägga resurser på och ansvarar även för att de är ekonomiskt försvarbara. Du kommer att ha daglig kontakt med andra avdelningar då vi är många som samarbetar internt för att få till ett kvalitativt anbud. Du har förmågan att skapa ett positivt arbetsklimat genom din personlighet och dina ledaregenskaper. Du har ett pedagogiskt och kommunikativt förhållningssätt samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Rollen rapporterar direkt till vår Growth and Retention Manager.

Vårt Bidteam har en central och mycket viktig roll för vår verksamhet Den här är tjänsten för dig som vill ha en ledarroll på ett mycket spännande och framgångsrikt företag inom foodservice

Om rollen
  • Ytterst ansvarig för vår anbudsverksamhet
  • Coacha och utveckla medarbetare
  • Vara sakkunnig i frågor rörande upphandlingar och LOU
  • Underlätta att anbudsarbetet fungerar effektivt och lönsamt
  • Göra prioriteringar av anbud och avsätta interna resurser för arbetet
  • Presentera färdiga anbud för ledningsgruppen
DINA ERFARENHETER:
  • Ledarerarenhet med personalansvar
  • Stor erfarenhet av anbudsarbete/offentliga upphandlingar
  • Goda kunskaper i Engelska
  • Högskole-/universitetsutbildning inom till exempel ekonomi, juridik
DRÖMKANDIDAT FÖR OSS VORE OM DU SOM SÖKER...
.... är analytisk, välorganiserad samt har ett strategiskt tänk. Vi tror också att du är affärsmässig, har mycket goda ledaregenskaper som gillar att utveckla anbudsprocesser hos en marknadsledare!

Känner du att den här annonsen är skriven för dig?

Sök tjänsten via salesonly.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Christopher Thorstrand på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan - finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla inledande intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video - med eventuellt fysiskt möte innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
8 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Chef & Ledning

Inga fler liknande jobb tillgängliga