Compotech Provider AB · Publicerad 25 juni 2020

Compotech söker en redovisningsekonom till kontoret i Stockholm. Trivs du med löpande redovisning och bokslutsarbete? Läs mer!

Som redovisningsekonom på Compotech kommer du att ansvara för all löpande redovisning i bolaget och tillsammans med CFO driva bokslutsarbetet. Trivs du i en central roll på ett medelstort bolag där du har mycket ansvar? Då är detta tjänsten för dig! Läs mer nedan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Compotech Provider, som är en del av Addtech-koncernen, är ett sammansvetsat team på 25 personer. Du erbjuds en roll med många kontaktytor, där du ansvarar för allt löpande som rör ekonomin i bolaget. Det är en bred och självständig roll där du jobbar nära tillsammans med CFO.

Hos Compotech jobbar du tillsammans med glada och engagerade kollegor i en blandad grupp, som gärna gör saker tillsammans. Ett stabilt bolag med god tillväxt som gillar att skapa goda affärer med stort kundfokus!

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom hos Compotech kommer du att jobba med all löpande redovisning, vilket här innebär bland annat:

Ansvara för kund- och leverantörsreskontra (sköts digitalt)
Moms- och arbetsgivardeklarationer
Administrera bolagets reseräkningar och förmånsbilar
Självständiga månadsbokslut samt ansvara för årsbokslut där du har stöttning av CFO
Kontrollfunktion och bollplank för order- och logistikteamet

Rollen innebär också

Ansvaret för analys och rapportering ligger på CFO, som du kommer att ha ett tätt samarbete med. CFO kommer fördela sin tid mellan Compotech och ett annat bolag i koncernen, så rollen kräver mycket eget ansvar samt kompetens att kunna hoppa in som back up vid behov. Det är därför en fördel om du har viss erfarenhet även av rapportering och analys sedan tidigare.

Detta är en rekrytering för att fylla positionen inför en pensionsavgång. Du kommer att få möjlighet till god överlämning och introduktion och rollen planeras tillsättas snarast möjligt. Compotech kommer under senhösten 2020 att flytta till nya fina lokaler vid Alviks strand.

VEM ÄR DU?

För den här rollen ser vi att du har haft en liknande position tidigare, eller erfarenhet inom revision och trivs med löpande redovisningsarbete. Du bör ha jobbat brett tidigare och ha en mycket god och övergripande kompetens inom redovisning. Har du tidigare jobbat på bolag inom produktförsäljning och industri är det meriterande. Du kommer även att ha mycket kontakt med order- och logistik, så det är en fördel om du tidigare har jobbat med frågor inom lager/frakt/valuta tidigare.

Som person ser vi att du är duktig på att strukturera ditt arbete och självständigt kan prioritera dina uppgifter. Du trivs i en dynamisk vardag med affärsfokus där alla kollegor bidrar med energi, engagemang till en positiv företagskultur. Din roll kommer vara central med många kontaktytor så vi ser att du har en mycket god kommunikativ förmåga och gillar att samarbeta och nätverka med andra avdelningar.

Vill du bli en del av Compotechs härliga team och bidra med din kompetens inom redovisning? Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 juli 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga