Contitech Scandinavia AB · Publicerad 16 nov 2020

ROLLEN

Till ContiTechs försäljningskontor i Kista söker vi nu en mångsidig Inköps- och Försäljningsadministratör för ett vikariat på minst 12 månader. Du erbjuds en varierande roll med roliga arbetsuppgifter. Tjänsten är en viktig pusselbit hos en stabil arbetsgivare som ingår i en global koncern. Du kommer att arbeta koordinerande och stötta säljorganisationen med exempelvis kundservice och orderhantering. Tjänsten innebär även ett tätt samarbete med bolagets ekonomifunktion med arbetsuppgifter som fakturering och leverantörsreskontra.

Arbetsuppgifter och ansvar:
  • Kundservice, orderhantering och fakturering
  • Inköp och logistik (avrop och vissa logistikfrågor)
  • Leverantörsreskontra (registrering och fakturering)
  • Generell kontorsadministration
  • Koordination och administration av processer
Vem du är

Vi söker dig som är en strukturerad och noggrann lagspelare med minst ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är starkt meriterande om du har jobbat i affärssystemet SAP. Som person behöver du vara kommunikativ och inte rädd för att ta telefonkontakt med kollegor eller leverantörer i andra länder. Vi ser positivt på att du vill vara med och föreslå förbättringar, samt är öppen för att lära dig nytt och vill utvecklas. Du har kunskaper i hela Officepaketet, samt talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Känns det här som du? Ansök hos jerrie.se ! Vill du stämma av med Igor Glavan innan du ansöker? Ring 0701- 76 58 28.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Med en försäljning på €44,4 miljarder 2018 är Continental bland de världsledande leverantörerna för fordonsindustrin och sysselsätter ca 244 000 anställda i mer än 60 länder.

Divisionen ContiTech utvecklar och tillverkar funktionella delar, komponenter och system för bl.a. bilindustri, maskintillverkare, gruvdrift, järnvägstransport och tryckindustri. ContiTech följer med sina kunder in på världens växande marknader för att vara en pålitlig partner nära dem. ContiTech har ca 47 000 anställda och år 2017 omsattes ca €6,2 miljarder. Huvudkontoret för ContiTech ligger i Hannover och försäljningskontoret för Skandinavien är placerat i Kista. Continental lever efter värderingarna "Trust", "Passion to win", "For one another" & "Freedom to act"
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 dec 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga