Conventus Communications AB · Publicerad 6 sept

Vi utökar vår försäljningsorganisation och söker flera frilansande eller distans mediasäljare för en av Sveriges hetaste branschtidningar + branschmagasin.

Här ges du chansen att arbeta självständigt och kreativt med mediaförsäljning och du får tillgång till alla nödvändiga verktyg och kan skaffa dig ett brett kontaktnät via vår stora kunddatabas.

Du kommer få en betald och högkvalitativ säljutbildning på vårat kontor i Stockholm. Efter utbildningsdagarna kommer du ha de absolut bästa förutsättningarna för att klara arbetet på distans.

Vi erbjuder dig en generös provisonsmodell och bonussystem samt ett startarvode.

Vi ser gärna att du har:
  • minst ett års arbetslivserfarenhet inom telefonförsäljning
  • stort intresse för B2B försäljning på distans med telefonen som redskap
  • ett mycket bra svenskt språkbruk
  • vana av att hantera en kundportfölj
  • gillar att göra affärer och högt tempo
  • budgetansvar
Uppfyller du våra krav och lockas av att bli en riktig toppsäljare? Ansök om platsen redan idag, vi gör urval och intervjuer fortlöpande.

Skicka ditt cv, personligt brev samt foto till: amanda.bergman@conventusmedia.se

Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988 och är idag ett av Sveriges ledande mediabolag. Våra affärsområden sträcker sig från annonsförsäljning i ett tiotal högkvalitativa branschtidningar, tematidningar till digitala medier och webb-tv.

Besök oss gärna på: www.conventusmedia.se samt www.dagensnäringsliv.se

Sökord: Mediasäljare Digital Försäljning Account Manager Key Account Manager Innesäljare Annonsförsäljning Print, frilans
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga