Conventus Communications AB · Publicerad 22 sept

Mediabolag söker säljare till expansiva Internetportaler för näringslivet. Säljvana är ett krav, ett vinnande affärsbeteende viktigare än tidigare utbildningsresultat.

Vi vill att du har egen drivkraft och affärssinne, samt att du tycker om att sälja i högt tempo och drivs av att nå uppsatta mål. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen för dig som vill utveckla och driva projekt. Det är ett utmanande jobb med högt tempo, du ingår i ett starkt team som driver varandra framåt. I rollen är det din egen kreativitet som ger dig förutsättningarna för din framgång.

Arbetsuppgifterna är att ingå i Conventus satsning på utveckling av företagets digitala medier såväl som tryckta.

Moderna kommunikationslösningar som Native advertising, Content Marketing, etc är marknadsföringslösningar du kommer att arbeta med. Du kommer att kombinera ditt arbete som innesäljare med besökssälj.

Företagets anställda säljare ligger inom åldersspannet 25-67 år med relativt jämn könsfördelning och hög medellön.

Lönemodellen är byggd på fast grundlön och provision från första krona alternativt hög garantilön med provisionsstart efter satt tröskel samt lockande bonussystem. All provision utbetalas i förskott för att generera starkare incitament till försäljningsintäkter.

Besök oss gärna på www.dagensnäringsliv.se (http://www.dagensnäringsliv.se)

Ring eller maila Amanda redan idag!

Amanda.bergman@conventusmedia.se eller tel 0768868112. Intervjuer sker löpande.

Försäljning, mediasäljare, annons, säljare, projektledare , sälj, försäljare, sales, säljledare, innesäljare, utesäljare, fältsäjare, telefonförsäljare, websäljare, account manager, mediabolag, media, digital sales, digital försäljning
+ Läs mer om jobbet