Coor Security Center · Publicerad 20 aug

Brinner du för IT-säkerhet, gillar du att ta ansvar och driva projekt? Sök då tjänsten som Förvaltningsledare till Coor på Arlanda

Som Förvaltningsledare hos Coor Security Center kommer du ansvara för informationssäkerhetsfrågor och arbeta med planering, ledning och uppföljning av leveransen av IT-tjänster hos en av Coors nya stora kunder som sitter på Arlanda. Här kommer du få en utmanande och utvecklande roll där du kommer få vara med från början och kunna få stor påverkan på din roll!

Vi erbjuder dig

Hos Coor Security Center kommer du erbjudas att jobba inom ett företag som är ledande aktörer inom Service Management i Norden. Här kommer du vara en del av ett team som kännetecknas av högt engagemang och innovationstänk, där fokus ligger på att ta fram och förvalta säkerhetslösningar som ligger i framkant.

Det här gör du hos oss

I rollen som Förvaltningsledare kommer du:
  • Vara den primära kontaktytan för informationssäkerhetsfrågor, samt ansvara för krav gällande informationssäkerhet.
  • Ansvara för upprätthållandet av en god informationssäkerhet i leveransen, vilket omfattar organisation, processer, rutiner och teknisk säkerhet av IT-system och säkerhetslösningar.
  • Driva förstudier och vara med och driva projekt.
  • Ansvara för att rutiner för krisberedskap möjliggör nära samarbete med kunden krisberedskapsorganisation.
  • Ta fram långsiktiga underhållsplaner för IT-miljöer.
  • Arbeta med planering, ledning och uppföljning av leveransen av IT-tjänster.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Avdelningen består av 25 personer och du kommer att tillhöra gruppen IT-Operations & Development som är ett mindre team som jobbar tätt ihop med utveckling, drift och förvaltning av säkerhetslösningar. Du kommer sitta ute hos Coors kund på ute på Arlanda, norr om Stockholm.

Mer om dig

Vi ser gärna att du har längre erfarenhet och ett stort intresse inom IT och säkerhetslösningar. Du är van att ta stort ansvar och har en bakgrund av att arbeta operativt i en IT-miljö, men där du nu gärna tar ett mer strategiskt ansvar. Du är en strategisk och noggrann person som har ett stort eget driv.

Vi ser gärna att du har:
  • Någon certifiering inom CISSP, CISM eller motsvarande.
  • Erfarenhet av ITIL - gärna varit med och infört arbetsätt i enlighet med ITIL i verksamheten.
  • Arbetat som projektledare eller delprojektledare.
  • Dokumentationserfarenhet/rapportskrivning.
Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom IT och ett krav att du kan kommunicera obehindrat i både engelska och svenska.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga