Coor Service Management · Publicerad 30 aug 2019


Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management, där vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Bland våra kunder finns större och mindre verksamheter i såväl privata som offentliga sektorn.
Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.

Vi söker nu två CAD-specialister för att arbeta i en spännande och projektintensiv leverans mot en av våra största kunder. Vill du arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och växa tillsammans med Coor inom ett prioriterat tillväxtområde? Sök då tjänsten som CAD-specialist redan idag!

Arbetsuppgifter
I rollen som CAD-specialist hos Coor arbetar du självständigt samtidigt som du har breda kontaktytor, exempelvis med kunder, drifttekniker och byggprojektledare. Du utvecklar och kommersialiserar vårt erbjudande där det finns väldigt stora möjligheter att växa tillsammans med rollen. Då vi söker två CAD-specialister är vi öppna kring hur uppdelning av arbetsuppgifter blir, men vi tänker att i ena rollen ansvarar du för att ta fram förslag för och uppdatera arkitektplaner och utrymningsplaner samt för möblerings- och översiktsritningar.

I den andra rollen är de huvudsakliga arbetsuppgifterna att se över nya och befintliga datanät, säkerhetslösningar, installationsritningar, OR-ritningar och kopplingsscheman. I båda rollerna ingår också ansvar för våra applikationer och därmed drift samt underhåll av MicroStation, CAD-databasen samt CAD-support till kollegorna inom drift och projekt.

Du välkomnas till vårt kontor i Kista och rapporterar till Driftchef.

Din profil
I den ena rollen söker vi dig som tidigare har ett eller ett par års arbetslivserfarenhet av CAD samt kunskaper inom bygg- och fastighetsprojekt.

Till den andra rollen söker vi dig som har kunskaper inom installation och svagströmsmontage. Det är meriterande för båda roller att ha tidigare erfarenhet av att arbeta i Elkoda. Viktigt är också din kommunikativa förmåga och trygghet vid kravställande moment. God förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift på såväl svenska som engelska är ett krav.

För att trivas i dessa roller bör du ha ett stort intresse för teknik och vara nyfiken av din natur. Du har ett strukturerat arbetssätt med stort fokus på ordning och reda i arbetet.

Din ansökan
Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast den 20 september 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer på 0739 – 23 07 86.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi tar ansvar för vårt agerande i förhållande till kunder, medarbetare, leverantörer, miljön och samhället i stort. Coor omsätter ca 8000 MSEK och hardrygt 10000 medarbetare. Läs mer om oss på www.coor.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga