Coor Service Management · Publicerad 10 okt

Arbetsbeskrivning
Som projektledare kommer du att arbeta med olika typer av uppgifter så som projektering och projektledning av installationsprojekt med stort fokus på säkerhetsinstallationer, brandlarm, överfallslarm, datanät men även andra typer av svagströmsinstallationer. Du kommer att ha ett helhetsansvar för projekten och jobba med att projektera fram underlag, skapa projektbudget, planering, upphandling av entreprenörer, kontinuerlig koordination och uppföljning, samordning av entreprenörer, ÄTA-hantering, ekonomisk uppföljning, avslut och dokumentation.

Du kommer att projektleda och samordna projekten i en nära kontakt med beställare, slutkund, kollegor inom Coor samt entreprenörer, konsulter och leverantörer, samt ansvara för professionell handläggning och ledning av uppdragen.

Du kommer i respektive uppdrag att ha mandat att fatta beslut för att driva uppdraget framåt inom ramen för den upprättade projektbudgeten. Du kommer att löpande rapportera ditt arbete till Sitechef Projekt och ingå i en grupp på 8 projektledare där du är en specialist inom ditt område och blir rådgivare till övriga i gruppen.

Placering av tjänsten är i Kista där också merparten av projekten sker.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Självständigt driva ombyggnadsprojekt.
  • Ansvara för att tidplan och lämnad budget håller.
  • Ansvar för kommunikation med under- och eller sidoentreprenörer.
  • Självständigt fakturera pågående projekt enligt lagd betalplan med kunden.
  • Kontinuerligt statusrapportera framdriften i projekten internt.
  • Aktivt delta i projektenhetens arbete i att utveckla Coors processer för att säkerställa kvalitén i projekten.
Vem är du?
Du är en flexibel och serviceinriktad person med målet att alltid överträffa kundens förväntningar. Du har en affärsmässig förmåga som styr valet av olika tekniska lösningar, i syfte att gynna både kunden och din egen affär. Vidare bör du vara tekniskt kunnig och intresserad, en tydlig lagspelare, samt ha en både kravställande och kommunikativ förmåga. Du är en doer med tydliga ambitioner att lösa problem som uppkommer i ditt arbete.

Det är meriterande om du har erfarenhet av svagströmsinstallationer, antingen som entreprenör eller projektör samt van att upphandla och projektleda installationsentreprenader. Du har kunskap om kalkylering och ekonomiuppföljning. CAD-erfarenhet är meriterande men inte ett krav.

För tjänsten krävs att du kan uttrycka dig både i tal och skrift på både svenska och engelska.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta gruppchef Kjell Wåhlgren kjell.wahlgren@coor.com eller tel +46 10 559 62 16.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga