Coor Service Management · Publicerad 25 sept 2019

Till Coors dotterbolag Addici söker vi nu en person med ett modernt ledarskap som har fokus på människor, resultat och problemlösning till säkerhetsleveransen i Stockholm. Du kommer att ansvara för Stockholm, är direkt underställd VD och ingår i ledningsgruppen.

Vill du vara med och skapa något helt nytt i en traditionell bransch samtidigt som du arbetar för engagemang hos våra medarbetare? Då kommer du att trivas, utmanas och utvecklas hos oss!

Om rollen

Som regionchef hos oss är du en nyckelperson som har ett stort ansvar för våra kunder och uppdrag. Tjänsten innebär att säkerställa en professionell och kvalitetssäkrad leverans till våra kunder, detta uppnås genom ett nära och tydligt ledarskap som ger medarbetarna de bästa förutsättningarna att utföra sin del av leveransen. Stort utrymme ges till att självständigt leda, driva och utveckla regionen i enlighet med företagets mål och vision.

Tjänsten innebär personalansvar för en större personalgrupp omkring 300 personer och en omsättning på ca 100 MSEK. Till din hjälp har du 20 gruppledare och en driftchef som operativt koordinerar verksamheten. Kärnan i rollen utgörs av ett tydligt ledarskap med nära kontakt med direktrapporterande.

Övergripande arbetsuppgifter och ansvarsområden för tjänsten:
  • Resultatansvar med löpande ekonomisk uppföljning och rapportering
  • Personalansvar och tydligt ledarskap för en stor personalgrupp
  • Kundansvar med löpande dialog och utveckling
  • Prioriteringar och lösa akuta problem
Vår kandidat

Vi söker dig som tidigare har haft en ledarroll för större personalgrupper och erfarenhet av arbete i snabbrörlig och personalintensiv bransch. En av dina främsta styrkor är att skapa goda relationer med både medarbetare och kunder genom en tydlig och engagerande kommunikation. Vi ser det som positivt om du kommer från en annan bransch som t.ex. detalj- eller dagligvaruhandeln.

För att trivas i denna roll krävs det att du klarar av arbete i högt tempo som växlar mellan att vara strategiskt och operativt. Du kommunicerar på ett tydligt sätt samt har god förmåga att skapa engagemang i din omgivning. Du drivs av att leda andra genom förändring och kan motivera och entusiasmera personer till att nå gemensamma mål. För att lyckas behöver du vara prestigelös och vilja arbeta nära verksamheten. Meriterande är om du har arbetat i en roll där affärsutveckling har varit en viktig del och där du arbetat med effektivisering och utveckling.

Övrigt
Placering: Coors huvudkontor i Kista, mycket av tiden spenderas ute i verksamheten
Tillsättning: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning

Ansvarig för denna rekrytering är HR-ansvarig Johanna Ulfsberg, för kontakt och eventuella frågor gällande tjänsten är du välkommen att höra av dig till: johanna.ulfsberg@coor.com.

Sista ansökningsdag är den 25 oktober 2019, intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdatum.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.

Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga