Corechange AB · Publicerad 20 okt

CoreChange växer kraftigt och söker erfarna och drivna konsulter för spännande utmaningar i gränslandet mellan IT och verksamhet.

Det vi tror på:

CoreChange är ett IT- och managementkonsultföretag som brinner för förändring. Vi bygger vårt bolag på personliga relationer där viljan att skapa något tillsammans är central. Vi strävar efter en rak och enkel kommunikation där tydligheten skapar möjligheter. Det gäller såväl internt som i dialogen med våra kunder. Vi lever som vi lär och anser att bolaget är en utmanande och inspirerande arbetsplats som attraherar likasinnade. Med likasinnade menar vi människor med hög ambition, tydlig vilja och med förmågan att skapa förtroende - som samtidigt vill ha riktigt kul under resans gång.

De vi söker:

Vi söker dig som brinner för konsultyrket med spännande uppdrag där du kan göra skillnad och addera värde för våra kunder. Du tycker det är roligt att jobba med utmaningar av olika slag och utvecklas kontinuerligt. Förändring är vår vardag och något du drivs av genom att leda projekt av olika slag, från utveckling av verksamhetssystem, styrmodeller, optimeringar till strategier, utredningar och mycket annat. Externt ska du representera det CoreChange står för med din förmåga att gå från ord till synbar handling. Internt jobbar du med att utveckla vårt bolag tillsammans med likasinnade och andra duktiga konsulter för att ta oss till nästa nivå. Du har förmåga att utveckla relationer och jobbar med ständiga förbättringar, såväl i grupp som självständigt. Entreprenörsandan finns inom dig och du ser möjligheter i varje utmaning.

Du besitter:
  • Minst 5-10 års erfarenhet av att jobba som konsult
  • Du brinner för ditt kompetensområde inom t ex IT-styrning, processutveckling eller digitala lösningar inom web och e-handel
  • Du har förmåga att driva och leda team
  • Du levererar tydliga resultat och sätter avtryck i kundens organisation
  • Relevant högskole-/universitetsexamen
  • Utmärkt svenska och engelska i både tal och skrift
Vad vi erbjuder

Ett nätverk av likasinnade konsulter med passion för sin sak och som drivs av att skapa värde för våra kunder. Du kommer att ingå i området Management med kollegor från olika bakgrund och stärka vår kompetensportfölj som vi är mycket stolta över. Vi välkomnar alla idéer och det är viktigt för oss är att ha kul längs resan. Titta gärna på vår hemsida för att bekanta dig mer med våra projekt, vilka vi är, våra kärnvärden och vår mission och vision.

Sök idag!

Mattias Grönberg

Nås på 070-440 96 10 eller mattias.gronberg@corechange.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler jobb från Corechange AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga