Coromatic AB · Publicerad 13 jan 2021

Vill du bidra till att bygga en arbetsmiljö i toppklass? Trivs du i en roll där du får inspirera till och säkerställa att hela verksamheten genomsyras av en hög säkerhetskultur? Vi söker dig som vill utveckla och följa upp vårt systematiska arbetsmiljöarbete inom en verksamhet med högt ställda mål inom hälsa och säkerhet. Hos oss på Coromatic erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande jobb där du får vara med och bidra till att verksamheter som sjukhus och räddningstjänster kan driva sin verksamhet utan strömavbrott.

Om rollen

Rollen är bred då vi bedriver verksamhet inom produktion, drift och service av datahallar och reservkraftslösningar samt entreprenadprojekt.

I rollen som Arbetsmiljösamordnare ligger fokus på att leda, utveckla och säkerställa det systematiska och förebyggande arbetsmiljöarbetet inom hela vår verksamhet. Gillar du att utveckla och implementera effektiva processer, stötta organisationen med expertis och säkerställa kompetens inom området kommer du att trivas här! Du kommer att ingå i HR team som leder en amitiös agenda. Vi är ett starkt team med mycket engagemang, resultatfokus och hög tillit till varandra.

Vem är du?

För att kunna utföra jobbet på bästa sätt ser vi gärna att du har med dig:
  • Relevant högskoleutbildning alt. YH-utbildning som Arbetsmiljölingenjör
  • >3 års erfarenhet från liknande position
  • Erfarenhet av att ha arbetat med operativt arbetsmiljöarbete från bygg- eller installationsbraschen
  • Erfarenhet av digitala verktyg inom SAM
  • BAS-U och BAS-P
  • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • ESA -utbildning och kunskap om ISO 45001 är meriterande
På Coromatic står utveckling i fokus - grunden för att vi ska kunna utföra vårt viktiga uppdrag är din kompetens och kompetensutveckling. Därför är ditt intresse och engagemang för ditt område viktigt för att trivas hos oss. Vi letar efter dig som är strukturerad och metodisk, trivs i att skapa resultat och är en duktig kommunikatör.

Om Coromatic

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats

Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som Arbetsmiljösamordnare hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.

Låter vi som rätt match för dig? Välkommen in med din ansökan!

Vi lägger för denna befattning stor vikt vid personlig lämplighet.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna rekryterande chef Lena Meyer på 073 275 38 08.

Till alla rekryteringssäljare: Tack för att du tänker på och vill hjälpa oss. För att vi alla ska kunna använda vår tid på bästa sätt vill vi vara tydliga med att vi har kontakt med de samarbetspartners som vi behöver och i dagsläget inte är intresserade av fler. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till stina.zillen@coromatic.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 jan 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Quality Assurance

Inga fler liknande jobb tillgängliga