Crane Currency · Publicerad 25 nov

Till Crane Currency söker vi nu dig som vill arbeta som Chef för Mekaniska Verkstaden. Det här är en spännande roll som passar dig som har god erfarenhet av underhållsarbete och trivs i en ledande position.
Crane Currency är ett av de ledande företagen på världsmarknaden inom sedelpapper, sedeltillverkning och övrigt säkerhetspapper. Efter mer än 250 års framgångsrik verksamhet är vi ett av få företag i världen som kan utföra samtliga steg i produktionskedjan - från design och originalframställning till papperstillverkning, tryckning och säkerhetshantering. Vi är ledande inom utvecklingsområdet avancerade säkerhetstrådar, vattenmärken, säkerhetsfibrer och optiska säkerhetsinslag. Vi har ett kontinuerligt och nära samarbete med moderbolaget, Crane & Co Inc. Crane Currency är beläget inom Tumba Bruks historiska bruksområde, ca 30 km söder om Stockholm, ca 20 min från Stockholms Central.

Arbetsuppgifter

Som chef för Mekaniska Verkstaden kommer du tillhöra underhållsavdelningen och rapportera till underhållschefen på pappersbruket i Tumba. Du kommer att ha personalansvar för 8 personer och det övergripande målet för befattningen är att uppnå lång- och kortsiktiga mål enligt operationell plan och budget för mek-avdelningen inom Underhåll. I ansvaret ingår även att löpande se över och utveckla alla processer med fokus på ökad produktivitet och kostnadseffektivitet. Du ska leda gruppen till en organisation som utmärks av hög kunnighet och skicklighet, hög motivation och ett kommersiellt tänkande i alla led.
Övriga ansvarsområden:
  • Analysera, driva och följa upp arbetet inom mek-avdelningen för att nå gällande mål
  • Upprätta rutiner och arbetssätt som leder till ständiga förbättringar
  • Ansvara för mekaniskt underhåll av produktionsanläggningen på pappersbruket
  • Säkerställa en effektiv organisationsstruktur, bemannad optimalt med utbildad och motiverad arbetsstyrka
  • Säkerställa goda relationer med fackklubbar, myndigheter, leverantörer och andra relevanta samarbetspartners
  • Ser till att arbetet inom mek-avdelningen bedrivs enligt LEAN-principerna
  • Driva verksamheten enligt Cranes policies och Crane Business System (CBS) för SQDCG områdena - Säkerhet, Kvalitet, Leverans, Kostnad, Tillväxt
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom mekanik eller liknande. Du har minst 5 års erfarenhet av underhållsarbete i ledande position företrädesvis inom producerande industri. Erfarenhet av arbete inom pappersbruk, LEAN och av att arbeta med ständiga förbättringar är mycket meriterande. Även erfarenhet av heta arbeten är ett plus. Flytande svenska och engelska samt goda Officekunskaper är ett krav.
Vi letar efter dig som är en driven person med naturliga ledaregenskaper. Du trivs med att ha många kontakter både inom företaget och med externa leverantörer. En viktig egenskap är att du tycker om att ha många parallella uppgifter pågående samtidigt.

Utifrån företagets säkerhetskrav genomförs en bakgrundskontroll vid anställning.
Hälsa och säker arbetsmiljö är viktigt för oss, därför är vi en rökfri arbetsplats.

Om crane currency

Hos oss på Crane Currency finns goda möjligheter att utvecklas i en spännande och internationell bransch som är under ständig utveckling. Crane Currency är en del av Crane Co som är ett multinationellt bolag inom en teknikintensiv bransch med ett flertal siter i världen. Till våra anställda erbjuder vi förmåner som främjar hälsa och underlättar vardagen samt kollegor från världens alla hörn.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Mekanik

Inga fler liknande jobb tillgängliga